Tokat Ulaş Köyü

Tokat Ulaş Köyü

Ulaş köyü haberleri, köyün güncel son dakika gelişmeleri, Ulaş köyü ile ilgili tüm video, fotoğraf ve haberler, Tokat köyleri arasında yer alan Ulaş köyünde vefat edenler, köyün eski adı haberimizde.

Tokat Ulaş köyü düğünleri, gelenek ve görenekleri, düğün videoları, Ulaş köyü son dakika gelişmeleri, Ulaş köyüne özgü yemekler, Tokat Ulaş köyünün tarihi, Ulaş köyü nerede, hangi il ve ilçeye bağlı, Ulaş köyüne ait haberler, son dakika gelişmeleri, tüm resim ve videoları bu haberimizde.
 

Ulaş, Tokat ilinin merkez ilçesine bağlı bir köydür.

Köy eskiden büyük varaz ve küçük varaz olmak üzere iki köyden ibaret olup meydana gelen deprem olayından sonra köy devletin yapmış olduğu ahşap evlere tek çatılarında taşınmıştır. Sadece varaz olup şuan ki ismi köylerde yapılan isim değişikliğinden sonra Ulaş olarak değişmiştir. Köyün hemen altından yeşil ırmak geçmekte olup değerli arazileri mevcuttur.

Tokat merkezine 12 km uzaklıktadır.


Ulaş, Tokat ilinin Merkez ilçesine bağlı bir köydür. Yolunuz Karadeniz bölgesine düşer ve bu köyün yakınlarından geçiyorsanız Ulaş Köyü Resimleri ve Ulaş köyü videoları sizin de ilginizi çekebilir.

Tokat Haberleri ile ilgili web sitesi ve uygulamalar hangileridir. Karadeniz yöresine özgü haber kanalı var mı? Ulaş Tokat Arası Kaç Km? Tokat Hava Durumu? Tokat Köylerini merak ediyorsanız doğru adrestesiniz demektir.

İnternetten araştırma yapıyor memleketinizdeki ünlü sanatçı ve futbolcular kimler diye merak ediyorsanız ve Tokatlı iseniz Tokat Doğumlu Ünlülere göz atmak yararınıza olacaktır. Tokatlı Ünlüler arasında Ulaş Köyünde doğan biri var mı?

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
👏
👎
😍
😥
😱
😂
😡

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.