Tokat Yeşilyurt Köyü

Tokat Yeşilyurt Köyü

Yeşilyurt köyü haberleri, köyün güncel son dakika gelişmeleri, Yeşilyurt köyü ile ilgili tüm video, fotoğraf ve haberler, Tokat köyleri arasında yer alan Yeşilyurt köyünde vefat edenler, köyün eski adı haberimizde.

Tokat Yeşilyurt köyü düğünleri, gelenek ve görenekleri, düğün videoları, Yeşilyurt köyü son dakika gelişmeleri, Yeşilyurt köyüne özgü yemekler, Tokat Yeşilyurt köyünün tarihi, Yeşilyurt köyü nerede, hangi il ve ilçeye bağlı, Yeşilyurt köyüne ait haberler, son dakika gelişmeleri, tüm resim ve videoları bu haberimizde.

Yeşilyurt, Tokat ilinin merkez ilçesine bağlı bir köydür.

Tokat merkezine 30 km uzaklıktadır.


Yeşilyurt, Tokat ilinin Merkez ilçesine bağlı bir köydür. Yolunuz Karadeniz bölgesine düşer ve bu köyün yakınlarından geçiyorsanız Yeşilyurt Köyü Resimleri ve Yeşilyurt köyü videoları sizin de ilginizi çekebilir.

Tokat Haberleri ile ilgili web sitesi ve uygulamalar hangileridir. Karadeniz yöresine özgü haber kanalı var mı? Yeşilyurt Tokat Arası Kaç Km? Tokat Hava Durumu? Tokat Köylerini merak ediyorsanız doğru adrestesiniz demektir.

İnternetten araştırma yapıyor memleketinizdeki ünlü sanatçı ve futbolcular kimler diye merak ediyorsanız ve Tokatlı iseniz Tokat Doğumlu Ünlülere göz atmak yararınıza olacaktır. Tokatlı Ünlüler arasında Yeşilyurt Köyünde doğan biri var mı?

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
👏
👎
😍
😥
😱
😂
😡

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.