Tomarza Akdere  Köyü

Tomarza Akdere Köyü

Akdere köyü haberleri, güncel son dakika gelişmeleri, Akdere köyü ile ilgili tüm video, fotoğraf ve haberler, Kayseri köyleri arasında yer alan Akdere köyünde vefat edenler, köyün eski adı haberimizde.

Tomarza Akdere  köyü düğünleri, gelenek ve görenekleri, düğün videoları, Akdere köyü son dakika gelişmeleri, Akdere köyüne özgü yemekler, Tomarza Akdere  köyünün tarihi, Akdere köyü nerede, hangi il ve ilçeye bağlı, Akdere köyüne ait haberler, tüm resim ve videoları bu haberimizde.

Akdere, Kayseri ilinin Tomarza ilçesine bağlı bir mahalledir.

 

 

Akdere , Kayseri ilinin Tomarza ilçesine bağlı bir köydür. Yolunuz İç Anadolu bölgesine düşer ve bu köyün yakınlarından geçiyorsanız Akdere  Köyü Resimleri ve Akdere  köyü videoları sizin de ilginizi çekebilir.

Tomarza Haber ile ilgili web sitesi ve uygulamalar hangileridir. İç Anadolu yöresine özgü haber kanalı var mı? Tomarza Kayseri Arası Kaç Km? Tomarza Hava Durumu? Kayseri Köyleri ve Tomarza Köylerini merak ediyorsanız doğru adrestesiniz demektir. 

İnternetten araştırma yapıyor memleketinizdeki ünlü sanatçı ve futbolcular kimler diye merak ediyorsanız ve Kayserili iseniz Kayseri Doğumlu Ünlülere göz atmak yararınıza olacaktır. Kayserili Ünlüler arasında Tomarza Akdere  Köyünde doğan biri var mı? Tomarza Doğumlu Ünlüler Kimler?

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
👏
👎
😍
😥
😱
😂
😡

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.