Tomarza Avşarsöğütlü Köyü

Tomarza Avşarsöğütlü Köyü

Avşarsöğütlü köyü haberleri, güncel son dakika gelişmeleri, Avşarsöğütlü köyü ile ilgili tüm video, fotoğraf ve haberler, Kayseri köyleri arasında yer alan Avşarsöğütlü köyünde vefat edenler, köyün eski adı haberimizde.

Tomarza Avşarsöğütlü  köyü düğünleri, gelenek ve görenekleri, düğün videoları, Avşarsöğütlü köyü son dakika gelişmeleri, Avşarsöğütlü köyüne özgü yemekler, Tomarza Avşarsöğütlü  köyünün tarihi, Avşarsöğütlü köyü nerede, hangi il ve ilçeye bağlı, Avşarsöğütlü köyüne ait haberler, tüm resim ve videoları bu haberimizde.

Daha önce Pınarbaşı ilçesine bağlı iken 21 Ekim 2011 tarihinde ilçesi değiştirilmiştir. Avşarsöğütlü, Kayseri ilinin Tomarza ilçesine bağlı bir mahalledir. Kayseri il merkezine 60 km, Tomarza ilçesine 25 km uzaklıktadır.

 

Avşarsöğütlü , Kayseri ilinin Tomarza ilçesine bağlı bir köydür. Yolunuz İç Anadolu bölgesine düşer ve bu köyün yakınlarından geçiyorsanız Avşarsöğütlü  Köyü Resimleri ve Avşarsöğütlü  köyü videoları sizin de ilginizi çekebilir.

Tomarza Haber ile ilgili web sitesi ve uygulamalar hangileridir. İç Anadolu yöresine özgü haber kanalı var mı? Tomarza Kayseri Arası Kaç Km? Tomarza Hava Durumu? Kayseri Köyleri ve Tomarza Köylerini merak ediyorsanız doğru adrestesiniz demektir. 

İnternetten araştırma yapıyor memleketinizdeki ünlü sanatçı ve futbolcular kimler diye merak ediyorsanız ve Kayserili iseniz Kayseri Doğumlu Ünlülere göz atmak yararınıza olacaktır. Kayserili Ünlüler arasında Tomarza Avşarsöğütlü  Köyünde doğan biri var mı? Tomarza Doğumlu Ünlüler Kimler?

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
👏
👎
😍
😥
😱
😂
😡

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.