Tomarza Güzelsu Köyü

Tomarza Güzelsu Köyü

Güzelsu köyü haberleri, güncel son dakika gelişmeleri, Güzelsu köyü ile ilgili tüm video, fotoğraf ve haberler, Kayseri köyleri arasında yer alan Güzelsu köyünde vefat edenler, köyün eski adı haberimizde.

Tomarza Güzelsu  köyü düğünleri, gelenek ve görenekleri, düğün videoları, Güzelsu köyü son dakika gelişmeleri, Güzelsu köyüne özgü yemekler, Tomarza Güzelsu  köyünün tarihi, Güzelsu köyü nerede, hangi il ve ilçeye bağlı, Güzelsu köyüne ait haberler, tüm resim ve videoları bu haberimizde.

Güzelsu, Kayseri ilinin Tomarza ilçesine bağlı bir mahalledir. Küyün yöresel ismi Harsa olup l970'li yıllarda isim değiştirilmiş ve yeni ismi güzelsu olmuştur. Kayseri il merkezine 55 km, Tomarza ilçesine 22 km uzaklıktadır.

 

Güzelsu , Kayseri ilinin Tomarza ilçesine bağlı bir köydür. Yolunuz İç Anadolu bölgesine düşer ve bu köyün yakınlarından geçiyorsanız Güzelsu  Köyü Resimleri ve Güzelsu  köyü videoları sizin de ilginizi çekebilir.

Tomarza Haber ile ilgili web sitesi ve uygulamalar hangileridir. İç Anadolu yöresine özgü haber kanalı var mı? Tomarza Kayseri Arası Kaç Km? Tomarza Hava Durumu? Kayseri Köyleri ve Tomarza Köylerini merak ediyorsanız doğru adrestesiniz demektir. 

İnternetten araştırma yapıyor memleketinizdeki ünlü sanatçı ve futbolcular kimler diye merak ediyorsanız ve Kayserili iseniz Kayseri Doğumlu Ünlülere göz atmak yararınıza olacaktır. Kayserili Ünlüler arasında Tomarza Güzelsu  Köyünde doğan biri var mı? Tomarza Doğumlu Ünlüler Kimler?

 

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
👏
👎
😍
😥
😱
😂
😡

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.