Tomarza Işıklar Köyü

Tomarza Işıklar Köyü

Işıklar köyü haberleri, güncel son dakika gelişmeleri, Işıklar köyü ile ilgili tüm video, fotoğraf ve haberler, Kayseri köyleri arasında yer alan Işıklar köyünde vefat edenler, köyün eski adı haberimizde.

Tomarza Işıklar köyü düğünleri, gelenek ve görenekleri, düğün videoları, Işıklarköyü son dakika gelişmeleri, Işıklarköyüne özgü yemekler, Tomarza Işıklar köyünün tarihi, Işıklarköyü nerede, hangi il ve ilçeye bağlı, Işıklarköyüne ait haberler, tüm resim ve videoları bu haberimizde.

Işıklar, Kayseri ilinin Tomarza ilçesine bağlı bir mahalledir. Kayseri il merkezine 81 km, Tomarza ilçesine 27 km uzaklıktadı

 

Işıklar, Kayseri ilinin Tomarza ilçesine bağlı bir köydür. Yolunuz İç Anadolu bölgesine düşer ve bu köyün yakınlarından geçiyorsanız Işıklar Köyü Resimleri ve Işıklar köyü videoları sizin de ilginizi çekebilir.

Tomarza Haber ile ilgili web sitesi ve uygulamalar hangileridir. İç Anadolu yöresine özgü haber kanalı var mı? Tomarza Kayseri Arası Kaç Km? Tomarza Hava Durumu? Kayseri Köyleri ve Tomarza Köylerini merak ediyorsanız doğru adrestesiniz demektir. 

İnternetten araştırma yapıyor memleketinizdeki ünlü sanatçı ve futbolcular kimler diye merak ediyorsanız ve Kayserili iseniz Kayseri Doğumlu Ünlülere göz atmak yararınıza olacaktır. Kayserili Ünlüler arasında Tomarza Işıklar Köyünde doğan biri var mı? Tomarza Doğumlu Ünlüler Kimler?

 

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
👏
👎
😍
😥
😱
😂
😡

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.