Tomarza Kesir Köyü

Tomarza Kesir Köyü

Kesir köyü haberleri, güncel son dakika gelişmeleri, Kesir köyü ile ilgili tüm video, fotoğraf ve haberler, Kayseri köyleri arasında yer alan Kesir köyünde vefat edenler, köyün eski adı haberimizde.

Tomarza Kesir köyü düğünleri, gelenek ve görenekleri, düğün videoları, Kesirköyü son dakika gelişmeleri, Kesirköyüne özgü yemekler, Tomarza Kesir köyünün tarihi, Kesirköyü nerede, hangi il ve ilçeye bağlı, Kesirköyüne ait haberler, tüm resim ve videoları bu haberimizde.

Kesir, Kayseri ilinin Tomarza ilçesine bağlı bir mahalledir.Kayseri il merkezine 80 km, Tomarza ilçesine 24 km uzaklıktadır.

Kesir, Kayseri ilinin Tomarza ilçesine bağlı bir köydür. Yolunuz İç Anadolu bölgesine düşer ve bu köyün yakınlarından geçiyorsanız Kesir Köyü Resimleri ve Kesir köyü videoları sizin de ilginizi çekebilir.

Tomarza Haber ile ilgili web sitesi ve uygulamalar hangileridir. İç Anadolu yöresine özgü haber kanalı var mı? Tomarza Kayseri Arası Kaç Km? Tomarza Hava Durumu? Kayseri Köyleri ve Tomarza Köylerini merak ediyorsanız doğru adrestesiniz demektir. 

İnternetten araştırma yapıyor memleketinizdeki ünlü sanatçı ve futbolcular kimler diye merak ediyorsanız ve Kayserili iseniz Kayseri Doğumlu Ünlülere göz atmak yararınıza olacaktır. Kayserili Ünlüler arasında Tomarza Kesir Köyünde doğan biri var mı? Tomarza Doğumlu Ünlüler Kimler?

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
👏
👎
😍
😥
😱
😂
😡

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.