Tonya Sayraç Köyü

Tonya Sayraç Köyü

Tonya Köyleri Arasında yer alan Sayraç köyünde kaç kişi yaşamaktadır, köye özgü yemekler hangileridir, Sayraç köyünde vefat edenler kimler, Trabzon iline bağlı bu güzel köye nasıl gidilir.

Sayraç, Trabzon ilinin Tonya ilçesine bağlı bir mahalledir. Yolunuz karadeniz bölgesine düşer ve bu köyün yakınlarından geçiyorsanız Sayraç Köyü Resimleri ve sayraç köyü video sizin de ilginizi çekebilir.

İnternetten araştırma yapıyor memleketinizdeki ünlü sanatçı ve futbolcular kimler diye merak ediyorsanız ve Trabzonlu iseniz Trabzon Doğumlu Ünlüler  e göz atmak yararınıza olacaktır. Trabzonlu Ünlüler arasında arsin Sayraç Köyünde doğan biri var mı? Tonya Doğumlu Ünlüler Kimler?

Tonya Haber ile ilgili web sitesi ve uygulamalar hangileridir. Karadeniz yöresine özgü haber kanalı var mı? Tonya-Trabzon Arası Kaç Km? Tonya Hava Durumu? Trabzon Köyleri ve Tonya Köyleri ni merak ediyorsanız doğru adrestesini demektir.

Eğer köyünüzün bilgileri eksik veya yanlış ise Köy Bilgilerini Güncelle

Sayraç, Trabzon ilinin Tonya ilçesine bağlı bir mahalledir. Trabzon iline 75, Tonya ilçesine 9 km uzaklıktadır. Bir vadi üzerinde kuruludur. Rakımı 1100 metredir. 

Mahallede Karadeniz iklimi olup, köy yüksek dağlar arasında kaldığı için şehir merkezinden daha çok yağış alır. Mahalle ekonomisi tarım ve hayvancılığa dayalıdır.

Mahallede ilköğretim okulu vardır. Mahallenin içme suyu şebekesi vardır. Mahallenin kanalizasyonu yoktur. Ptt şubesi ve ptt acentesi yoktur. 

Sağlık ocagı vardır. Mahalleye ayrıca ulaşımı sağlayan yol stabilize olup mahallede elektrik mevcuttur.

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
👏
👎
😍
😥
😱
😂
😡

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.