Toplu alanlarda maske zorunlu olacak

Toplu alanlarda maske zorunlu olacak

Cumhurbaşkanı Erdoğan pazar yerleri ve marketler gibi tüm toplu alanlarda herkesin maske takması zorunlu hale getirilecek. Tüm kamu alanlarında sosyal mesafeye dikkat edilecek.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, koronavirüs salgınına ilişkin açıklama yapıyor. 30 büyükşehir ve Zonguldak'ta başlatacağımız araç giriş çıkışlarına 15 gün süre ara verildiğini açıklayan Erdoğan, "20 yaş altındakilere sokağa çıkma yasağı getiriyoruz" dedi.

Türkiye'deki corona hastalarının veya bunlara hastalığı bulaştıranların önemli bölümlerinde Avrupa ve ABD seyahati olması düşündürücüdür. Türkiye koronavirüs ile mücadelesini kararlılıkla sürdürüyor. Batı ülkelerinin sağlık sisteminin yetersiz kaldığı açık. Dünyada salgından etkilenenlerin sayısı 1 milyon 30 bine ulaşmıştır.

Salgınla ilgili mücadelede attığımız adımlara bu gece yenisi geliyor. Ülkemizin 30 büyükşehir ile Zonguldak'ı araç giriş çıkışlarına kapatıyoruz.

30 büyükşehir ve Zonguldak'ta başlatacağımız araç giriş çıkışlarına 15 gün süre ara verildi. 20 yaş altındakilere sokağa çıkma yasağı getiriyoruz.

Pazar yerleri ve marketler gibi tüm toplu alanlarda herkesin maske takması zorunlu hale getirilecek. Tüm kamu alanlarında sosyal mesafeye dikkat edilecek.

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
👏
👎
😍
😥
😱
😂
😡

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.