Toprak’tan Kooperatif Başkanı Pirçek’e Hayırlı Olsun Ziyareti

Toprak’tan Kooperatif Başkanı Pirçek’e Hayırlı Olsun Ziyareti

Adıyaman'ın Kahta İlçe Belediye Başkanı Abdurrahman Toprak, Kahta Mobilyacılar ve Marangozcular Yapı Kooperatifi Başkanlığına seçilen Mehmet Nazif Pirçek'e...

Adıyaman'ın Kahta İlçe Belediye Başkanı Abdurrahman Toprak, Kahta Mobilyacılar ve Marangozcular Yapı Kooperatifi Başkanlığına seçilen Mehmet Nazif Pirçek'e hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Adıyaman'ın Kahta İlçe Belediye Başkanı Abdurrahman Toprak yeniden kooperatif başkanlığına seçilen Mehmet Nazif Pirçek'i ziyaret ederek çalışmalarında başarılar diledi.

Yakın bir zamanda Mobilyacılar ve Marangozcuklar sitesinde asfaltlama çalışmalarını başlatacağını ifade eden Toprak, "Göreve gelir gelmez öncelikli yapılacak işler arasına aldım. Mobilyacılar ve Marangozcular sitesinin ilçemize çok büyük katkıları var. Çok yakın bir zaman içerisinde sitenin altyapı ve asfaltlama çalışmalarını başlatacağız" dedi.

Kahta Mobilyacılar ve Marangozcular Yapı Kooperatifi Başkanı Mehmet Nazif Pirçek ise Toprak'ın gerçekleştirdiği ziyaretten memnuniyetini dile getirerek çalışmalarında başarılar diledi.

Kaynak:Haber Kaynağı

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
👏
👎
😍
😥
😱
😂
😡

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.