Toroslar Ayvagediği Köyü

Toroslar Ayvagediği Köyü

Ayvagediği köyü haberleri, Ayvagediği köyü güncel son dakika gelişmeleri, köy ile ilgili tüm video, fotoğraf ve haberler, Mersin köyleri arasında yer alan Ayvagediği köyünde vefat edenler ve köyün eski adı haberimizde.

Ayvagediği  köyü hangi il ve ilçeye bağlı, Toroslar Ayvagediği  köyü düğünleri, gelenek ve görenekleri, düğün videoları, Ayvagediği köyü son dakika gelişmeleri, köye ait haberler, köye özgü yemekler, köyün tarihi, tüm resim ve videoları bu haberimizde.

Ayvagediği yaylası Mersin iline baglı bir yerleşim birimidir. Yaz ayları nüfusu 20.000 ni bulmakta olup geçim kaynagı olarak tarım, hayvancılık, ticaret ilk akla gelenlerdir. dogal güzelligi, tarihi, mesire yerleri gezip görmeye tavsiye edilebilecek ender yerlerimizdendir.Mersin merkeze olan yakınlığı sebebiyle yayla turizmi oldukça gelişmiştir.

Ayvagediği , Mersin ilinin Toroslar ilçesine bağlı bir köydür. Yolunuz Toroslar bölgesine düşer ve bu köyün yakınlarından geçiyorsanız Ayvagediği  köyü resimleri ve Ayvagediği  köyü videoları sizin de ilginizi çekebilir.

Mezitli Haber ile ilgili web sitesi ve uygulamalar hangileridir. Toroslar yöresine özgü haber kanalı var mı? Toroslar Mersin Arası Kaç Km? Toroslar Hava Durumu? Mersin Köyleri ve Toroslar Köylerini merak ediyorsanız doğru adrestesiniz demektir.

İnternetten araştırma yapıyor memleketinizdeki ünlü sanatçı ve futbolcular kimler diye merak ediyorsanız ve Mersinli iseniz Mersin Doğumlu Ünlülere göz atmak yararınıza olacaktır. Mersinli Ünlüler arasında Toroslar Ayvagediği köyünde doğan biri var mı? Toroslar Doğumlu Ünlüler Kimler?

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
👏
👎
😍
😥
😱
😂
😡

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.