Toroslar Korucular Köyü

Toroslar Korucular Köyü

Korucular köyü haberleri, Korucular köyü güncel son dakika gelişmeleri, köy ile ilgili tüm video, fotoğraf ve haberler, Mersin köyleri arasında yer alan Korucular köyünde vefat edenler ve köyün eski adı haberimizde.

Korucular köyü hangi il ve ilçeye bağlı, Toroslar Korucular köyü düğünleri, gelenek ve görenekleri, düğün videoları, Korucularköyü son dakika gelişmeleri, köye ait haberler, köye özgü yemekler, köyün tarihi, tüm resim ve videoları bu haberimizde.

Korucular, Mersin ilinin Toroslar ilçesine bağlı bir mahalledir.Korucular; idari bölüm olarak daha önceleri köy iken, 2012 yılındaki yasa değişikliğinden sonra mahalle olmuştur.
 

Korucular, Mersin ilinin Toroslar ilçesine bağlı bir köydür. Yolunuz Toroslar bölgesine düşer ve bu köyün yakınlarından geçiyorsanız Korucular köyü resimleri ve Korucular köyü videoları sizin de ilginizi çekebilir.

Mezitli Haber ile ilgili web sitesi ve uygulamalar hangileridir. Toroslar yöresine özgü haber kanalı var mı? Toroslar Mersin Arası Kaç Km? Toroslar Hava Durumu? Mersin Köyleri ve Toroslar Köylerini merak ediyorsanız doğru adrestesiniz demektir.

İnternetten araştırma yapıyor memleketinizdeki ünlü sanatçı ve futbolcular kimler diye merak ediyorsanız ve Mersinli iseniz Mersin Doğumlu Ünlülere göz atmak yararınıza olacaktır. Mersinli Ünlüler arasında Toroslar Korucularköyünde doğan biri var mı? Toroslar Doğumlu Ünlüler Kimler?

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
👏
👎
😍
😥
😱
😂
😡

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.