Tosya Gökçeöz Köyü

Tosya Gökçeöz Köyü

Gökçeöz Köyü haberleri, Tosya Gökçeöz köyü güncel son dakika gelişmeleri, Gökçeöz köyü ile ilgili tüm video, fotoğraf ve haberler, Kastamonu Köyleri Arasında yer alan Gökçeöz köyünde vefat edenler, köyün eski adı haberimizde.

Tosya Gökçeöz köyü düğünleri, gelenek ve görenekleri, düğün videoları, Gökçeöz köyü son dakika gelişmeleri, Gökçeöz köyüne özgü yemekler, Tosya Gökçeöz köyünün tarihi, Gökçeöz köyü nerede, hangi il ve ilçeye bağlı, Gökçeöz köyüne ait haberler, son dakika gelişmeleri, tüm resim ve videoları bu haberimizde.

Gökçeöz, Kastamonu ilinin Tosya ilçesine bağlı bir köydür. Yolunuz karadeniz bölgesine düşer ve bu köyün yakınlarından geçiyorsanız Gökçeöz Köyü Resimleri ve Gökçeöz köyü videoları sizin de ilginizi çekebilir.

Tosya Haber ile ilgili web sitesi ve uygulamalar hangileridir. Karadeniz yöresine özgü haber kanalı var mı? Tosya Kastamonu Arası Kaç Km? Tosya Hava Durumu? Kastamonu Köyleri ve Tosya Köyleri ni merak ediyorsanız doğru adrestesini demektir.

İnternetten araştırma yapıyor memleketinizdeki ünlü sanatçı ve futbolcular kimler diye merak ediyorsanız ve Kastamonulu iseniz Kastamonu Doğumlu Ünlüler  e göz atmak yararınıza olacaktır. Kastamonulu Ünlüler arasında Tosya Köyünde doğan biri var mı? Tosya Doğumlu Ünlüler Kimler?

Gökçeöz, Kastamonu ilinin Tosya ilçesine bağlı bir köydür.Gökçeöz Köyü tarihi çok eskiye dayanmaktadır. Saf Türk kültürü bulunan köyün nereden geldiği tam olarak bilimesede Orta Asya'dan gelen Türk boylarından insanların kurduğu tahmin edilmektedir. Ayrıca köyden Osmanlı ve Türkiye döneminden şehitler verilmiştir.
Kastamonu iline 70 km, Tosya ilçesine 14 km uzaklıktadır.köyün iklimi, Karadeniz iklimi içindedir. Köyün çevresi orman bakımından zengindir.
köyün ekonomisi tarım ve hayvancılığa dayalıdır.köyde, ilköğretim okulu vardır. köyün içme suyu şebekesi vardır. PTT şubesi yoktur. Sağlık ocağı yoktur, market yoktur, sağlık evi vardır. köye ayrıca ulaşımı sağlayan yol, asfalt yoldur. köyde elektrik ve sabit telefon vardır. Mobil iletişim de sağlanmaktadır.

İlgili Haberler
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
👏
👎
😍
😥
😱
😂
😡

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.