Trabzonspor, Kurucu Başkan Ali Osman Ulusoy’u Andı

Trabzonspor, Kurucu Başkan Ali Osman Ulusoy’u Andı

Trabzonspor Kulübü, kurucu başkanı; merhum Ali Osman Ulusoy’u Trabzonspor’un ikinci şampiyonluğunun ardından kaleme aldığı yazıyı yayınladı. Kulüp yaptığı açıklamada, “Kendisini bir kez daha rahmet ve minnetle anıyoruz” dedi. “TRABZONSPO

Trabzonspor Kulübü, kurucu başkanı; merhum Ali Osman Ulusoy’u Trabzonspor’un ikinci şampiyonluğunun ardından kaleme aldığı yazıyı yayınladı. Kulüp yaptığı açıklamada, “Kendisini bir kez daha rahmet ve minnetle anıyoruz” dedi.
“TRABZONSPOR’UN BAŞARILARINDAN GURUR DUYUYORUM”
Trabzonspor, başarıları ile adını sınırlarımızın dışına taşıran bir kulübümüz oldu. Ben, Trabzonspor kulübünün ilk başkanı olma şerefini taşıyan bir kişi olmanın yanında, bir sporsever olarak da, Trabzonspor’un başarılarından haklı olarak gurur duyuyorum. Trabzonspor gibi köklü bir spor mazisine sahip bir ilin başarıya ulaşmasının nedenleri belki tartışılabilir. Ancak, Trabzonspor’un Türkiye İkinci Liginde verdiği şampiyonluk mücadelesi, bugünün başarılı Trabzonspor’unu yaratmıştır, kanısındayım. Bu uzun ve yorucu mücadele, Trabzonspor’a köklü bir temel hazırlamıştır. Trabzonspor’un son iki yıldır Türkiye’deki başarıları, Türkiye’yi Avrupa sahalarında temsil ederken ortaya koyduğu oyunlar, hiç şüphesiz her sporseverin takdirini kazanmıştır. Bir Anadolu kulübü olarak Trabzonspor, Türkiye’de futbolu alışılagelmiş kuralları yıkmış, ünlü kulüplerin yıllar süren saltanatına son vermiştir. Bu başarıların nedenleri arasında, bence en önemlisi, Trabzonspor kadrosunun çoğunluğunun kendi yetiştirdiğimiz öz evlatlardan oluşmasıdır. En büyük arzumuz Trabzonspor’un sahalarda yine mertçe ve centilmence mücadele ederek, başarılarının devam etmesidir.

BSHA - Bilim Sağlık Haber Ajansı


Kaynak:Haber Kaynağı

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
👏
👎
😍
😥
😱
😂
😡

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.