Trump’ın sözleri üzerine rakibi Biden: Lütfen çamaşır suyu içmeyin

Trump’ın sözleri üzerine rakibi Biden: Lütfen çamaşır suyu içmeyin

ABD Başkanı Donald Trump'ın koronavirüsle mücadelede "vücuda dezenfektan enjekte edilmesi" açıklamasından sonra Trump'ın başkanlık seçimindeki rakibi Joe Bİden'dan da bir açıklama geldi. Biden halka çağrı yaparak "Lütfen çamaşır suyu içmeyin" dedi.

Trump, yapılan araştırmaların, yeni tip koronavirüsün (Kovid-19) sıcak ve nemli ortamlarda daha az yaşadığını, doğrudan güneş ışığına uzun süre dayanamadığını ortaya koyduğunu belirterek, vücuda ışın verilmesi ya da dezenfektanların enjekte edilmesini önermişti.

ABD’yi sarsan bu açıklama sonrası ülkenin en büyük dezenfektan ürünlerinden Lysol ve Dettol'ü bünyesinde barından RB adlı şirketten yapılan açıklamada, Trump'ın dünkü sözlerinin ardından dezenfektan enjektesine ilişkin çok sayıda soru geldiği aktarıldı. Bunun üzerine şirketler devreye girip ABD halkını uyardı.

"BUNU SÖYLEMEM GEREKTİĞİNE İNANAMIYORUM AMA..."

ABD’de Kasım 2020’de yapılacak seçimde Trump’ın rakibi Demokrat Joe Biden’dan da bir açıklama geldi. Biden, “Bunu söylemem gerektiğine inanamıyorum ama lütfen çamaşır suyu içmeyin” ifadelerini kullandı.

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
👏
👎
😍
😥
😱
😂
😡

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.