Turgutlu Kuşlar Köyü

Turgutlu Kuşlar Köyü

Kuşlar Köyü haberleri, Turgutlu Kuşlar köyü güncel son dakika gelişmeleri Kuşlar köyü ile ilgili tüm video, fotoğraf ve haberler, Manisa Köyleri Arasında yer alan Kuşlar köyünde vefat edenler, köyün eski adı haberimizde.

Turgutlu Kuşlar köyü düğünleri, gelenek ve görenekleri, düğün videoları, Kuşlar köyü son dakika gelişmeleri, Kuşlar köyüne özgü yemekler, Turgutlu Kuşlar köyünün tarihi, Kuşlar köyü nerede, hangi il ve ilçeye bağlı, Kuşlar köyüne ait haberler, son dakika gelişmeleri, tüm resim ve videoları bu haberimizde.

Kuşlar , Manisa ilinin Turgutlu ilçesine bağlı bir köydür. Yolunuz ege bölgesine düşer ve bu köyün yakınlarından geçiyorsanız Kuşlar köyü resimleri ve Kuşlar köyü videoları sizin de ilginizi çekebilir.

Turgutlu Haber ile ilgili web sitesi ve uygulamalar hangileridir. ege yöresine özgü haber kanalı var mı? Turgutlu Manisa Arası Kaç Km? Turgutlu Hava Durumu? Turgutlu Köyleri ve Manisa Köyleri ni merak ediyorsanız doğru adrestesini demektir.

İnternetten araştırma yapıyor memleketinizdeki ünlü sanatçı ve futbolcular kimler diye merak ediyorsanız ve Manisalı iseniz Manisa Doğumlu Ünlüler  e göz atmak yararınıza olacaktır. Manisalı Ünlüler arasında Turgutlu Kuşlar Köyünde doğan biri var mı? Turgutlu Doğumlu Ünlüler Kimler?

Kuşlar , Manisa ilinin Turgutlu ilçesine bağlı bir mahalledir.

Kuşlar mahallesi önceden Ovacık bölgesi civarında göçebe yaşam süren Yörük aşiretleri tarafından kurulmuştur.Mahallenin gelenek, görenek ve yemekleri hakkında bilgi yoktur.Manisa iline 60, Turgutlu ilçesine 30 km uzaklıktadır.Mahallenin iklimi, Akdeniz iklimi etki alanı içerisindedir.

Mahallenin ekonomisi tarım ve hayvancılığa dayalıdır. Mahallenin ekonomisinde fidan ve fide yetiştiriciliği de önemli bir yer tutar. Son zamanlarda yapılan hamlelerle fidan merkezi olma yolunda ilerlemektedir. Ayrıca kiraz üretiminde önemli potansiyele sahiptir.

Mahallede ilköğretim okulu vardır. Mahallenin içme suyu şebekesi vardır. kanalizasyon şebekesi vardır. PTT şubesi yoktur ancak PTT acentesi vardır. Sağlık ocağı vardır . Mahalleye ulaşımı sağlayan yol asfalt olup mahallede elektrik ve sabit telefon vardır.

 

 

 

 

İlgili Haberler
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
👏
👎
😍
😥
😱
😂
😡

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.