Turgutlu’nun Sokakları Parke Taşlarıyla Yenileniyor

Turgutlu’nun Sokakları Parke Taşlarıyla Yenileniyor

Turgutlu Belediyesi'nin, 39 mahalleyi kapsayan 30 bin metrekare kilit parke taşı döşeme çalışmaları son hızıyla devam ediyor.

Turgutlu Belediyesi'nin, 39 mahalleyi kapsayan 30 bin metrekare kilit parke taşı döşeme çalışmaları son hızıyla devam ediyor. Musalar Yeniköy Mahallesine 3 bin 500 metrekare parke taşı ile başlayan çalışmaların önemli kısmı biterken, bu kapsamda Turgutlar Mahallesi Develi Sokak, Albayrak Mahallesi Ecrin Sokak, Ergenekon Mahallesi Biçer Sokak, Şehitler Mahallesi Papatya Sokak sakinleri de yazın tozundan kışın çamurundan kurtuldu.

Turgutlu Belediyesi, ilçe merkezi ile büyükşehir yasası kapsamında hizmet alanına giren eski köy ve beldelerin kullanışsız olan yollarındaki çalışmalarını sürdürüyor. 39 mahallenin muhtelif yerlerine 30 bin metrekarelik parke taşı programı kapsamında Musalar Yeniköy Mahallesine 3 bin 500 metrekarelik kilitli beton parke taşı döşendi. Bunun yanı sıra yine Fen İşleri Müdürlüğüne bağlı ekipler tarafından Turgutlar Mahallesi Develi Sokak, Albayrak Mahallesi Ecrin Sokak, Ergenekon Mahallesi Biçer Sokak, Şehitler Mahallesi Papatya Sokak olmak üzere pek çok noktada çalışmalarını tamamladı. Diğer yandan Selvilitepe Mahallesinde yer alan Manisa Büyükşehir Belediyesi Çocuk Kültür Sanat Merkezi'nin çevresinde de kaldırım çalışması yapılarak merkez çok daha düzenli bir hale geldi.

"Yolları daha kullanışlı hale getiriyoruz"

Çalışmaların tüm hızıyla devam ettiğini ve hedeflerinin uzun yıllardır kullanım güçlüğü çekilen yolların daha kaliteli ve güvenli hale getirilmesi olduğunu söyleyen Turgutlu Belediye Başkanı Turgay Şirin, "İlçemizin en ücra köşesinde bile kullanışsız yol kalmayıncaya dek çalışmalarımızı sürdürüyoruz. 30 bin metrekarelik parke taşı ihalesinin ardından yüklenici firma tarafından önceliğimiz olan mahallelerde çalışmalara başlamıştık. Sokaklarımızdaki çalışmalarımız bir bir tamamlanıyor. Vatandaşlarımızı yazın tozundan kışın çamurundan kurtaracak yol çalışmalarımıza hız kesmeden devam edeceğiz" dedi.

Turgutlu’nun Sokakları Parke Taşlarıyla Yenileniyor

Kaynak:Haber Kaynağı

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
👏
👎
😍
😥
😱
😂
😡

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.