Türk Telekom İnternet Sorunu Ne Zaman Çözülecek

Türk Telekom İnternet Sorunu Ne Zaman Çözülecek

Türk Telekom altyapısında internet çökmüş durumda. Türk Telekom kullanıcılarının Google servislerine (Google, Gmail, YouTube vs.) erişemiyor. Türk telekom müşteri hizmetlerine direk bağlanma.

Türk Telekom’dan yapılan açıklama şu şekilde:

20 Ocak 2020 Pazartesi günü internet erişiminde yaşanan problemlere dair, Türk Telekom olarak halkımızı ve paydaşlarımızı bilgilendirme sorumluluğumuz çerçevesinde açıklama yapılması gereği doğmuştur.

Söz konusu erişim aksaklıkları, dünyada pek çok kurumun hatta devletlerin maruz kalabildiği ‘Siber Saldırı’ ile ilgili olup, saldırılar bu kez Türk Telekom’un DNS’lerine yönelik yapılmaktadır.

Türk Telekom’un alanında yetkin siber güvenlik uzmanları, saldırıları bertaraf etmek, yurt içi ve yurt dışı internet trafiğini normal seyrinde devam ettirmek için yoğun bir çalışma içerisindedir.

Türkiye’nin en büyük Siber Güvenlik Merkezine sahip olan Türk Telekom’un, gerekli önlemleri alarak, kullanıcılarımızın bu saldırılardan etkilenmemesi için çalışmalarını sürdüğünü kamuoyunun bilgisine sunarız.

TÜRK TELEKOM MÜŞTERİ HİZMETLERİNE DİREK BAĞLANMA

TT müşteri hizmetlerine eski adıyla Avea’da temsilciye kolay bağlanmak istiyorum diyorsanız aşağıdaki yöntemleri deneyebilirsiniz. Türk Telekom’un 500, 444 1 500 ve 444 1 444 olmak üzere üç hizmet numarası bulunmaktadır.

– 500 veya 444 1 500 numarayı tuşlayın. 2’ye basın. 1’e basın ve 0’a basın. (Basarken 1-2 saniye bekleyin. Art arda basmak sizi farklı veya yanlış alana yönlendirebilir. Arama sonlandırılabilir.)

– 500 veya 444 1 500 numarayı tuşlayın.2’ye basın ve sonra 0’a basın.

Google çöktü mü? Google neden açılmıyor? İnternette sorun yaşanıyor

Türk Telekom kullanıcılarının mobil ve wıfı üzerinden bağlanmakta sorun yaşadıkları dev arama motoru Google’daki erişim sorununa ilişkin detaylar haberimizde olacak.

Youtube, Gmail, Google Analytics ve arama sayfalarındaki soruna ilişkin açıklama bekleniyor.

YOUTUBE ÇÖKTÜ MÜ? YOUTUBE’A NEDEN GİRİLMİYOR?

Youtube neden yavaş ve neden girilmiyor sorusu, öğle saatlerine doğru birçok vatandaşın gündemini oluşturdu. Youtube aracılığıyla video içeriklerine ulaşmak isteyen birçok kişi, sayfanın açılmaması dolayısıyla Youtube neden açılmıyor sorusuna cevap aramaya başladı.

INSTAGRAM ÇÖKTÜ MÜ? 

İnstagram çöktü mü sorusu gündem olurken, vatandaşlar nedenini merak etmeye başladı. İnstagram çökmedi. Sorun Türk Telekom internet sıkıntısı ile alakalı bir durum. Türk Telekom mobil internette yaşanan sorunlar nedeniyle mobil veri üzerinden Instagrama’a da bağlantı sağlanamıyor.

BAZI GSM OPERATÖRÜ KULLANICILARI GOOGLE'A ERİŞEMİYOR

Bazı GSM operatörü kullanıcıları şu an Google servislerine erişemiyor. Bu uygulamaların içinde Youtube, Gmail ve Whatsapp gibi uygulamalar da yer alıyor.

Konuyla ilgili internet servis sağlayıcılarından herhangi bir açıklama yapılmadı.

Google'a neden erişim sağlanamadığı konusunda henüz resmi bir açıklama bulunmuyor.

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
👏
👎
😍
😥
😱
😂
😡

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.