Turkcell Gelibolu Maratonu’nda koşacaklara fizy desteği

Turkcell Gelibolu Maratonu’nda koşacaklara fizy desteği

Türkiye'nin "Barış" temalı ilk maratonu Turkcell Gelibolu Maratonu 1 Ekim Pazar günü Tarihi Gelibolu Yarımadası'nda koşulacak.

Türkiye'nin "Barış" temalı ilk maratonu Turkcell Gelibolu Maratonu 1 Ekim Pazar günü Tarihi Gelibolu Yarımadası'nda koşulacak. Maratona katılacak olanlar, Turkcell'in paylaştığı kulaklıklar ile fizy ile müzik keyfi yaşayacağı duyuruldu. Ayrıca maratona katılanlar, akıllı göğüs numarası ile de kendilerine ait koşarken çekilen fotoğraflara da yine bu web sitesi üzerinden ulaşabilecekler.

Turkcell'in ana sponsorluğunda bu yıl üçüncüsü düzenlenecek, Türkiye'nin "Barış" temalı ilk maratonu Turkcell Gelibolu Maratonu, bu sene 1 Ekim Pazar günü yine "Barış için Koşuyoruz" sloganıyla gerçekleştirilecek. Şirketten yapılan açıklamada, Gelibolu Yarımadası'nın tarihi parkurunda maraton, yarı maraton, 10 kilometre ve halk koşusu olarak dört kategoriden oluşan maratonda Turkcell, fizy ve akıllı göğüs numarası teknolojisi kullanacak.

fizy'den maratona özel iki playlist

Dünyanın en önemli tematik parkurlarından biri olarak kabul edilen Tarihi Gelibolu Yarımadası'nda koşulacak Turkcell Gelibolu Maratonu'nda sporcular için geçen sene olduğu gibi bu sene de bir sürpriz hazırlandı. Turkcell, sporcular için Türkiye'nin en zengin müzik arşivlerinden birine sahip dijital müzik platformu fizy'de, "Turkcell Gelibolu Maratonu" için özel playlistler oluşturdu. Koşucuların parkurun keyfini müzik eşliğinde çıkarmaları için maratona katılanlara özel kulaklıklar dağıtacak olan şirket, biri yabancı bir de yerli olmak üzere iki playlist hazırladı.

fizy'de kullanıcıların Turkcell Gelibolu Maratonu'nda spor yaparken tarihi atmosfere uygun müzik seçebilmesi için her ruh haline göre müzik, video klip ve kendi zevklerine uygun öneri, akıllı arama yeteneği, sanatçı sayfalarına hızlı erişim, şarkı ve video karışık çalma listesi oluşturabilme özellikleri bir arada bulunuyor.

Maraton fuarının yıldızı Pamela

1 Ekim Pazar günü koşulacak maraton öncesinde 28-30 Eylül tarihlerinde Maraton Fuarı gerçekleştirilecek. Katılımcıların yarış kitlerini temin edeceği fuarda halkı ise eğlenceli aktiviteler beklerken; fuarın yıldızı ise Pamela Spence olacak. Başarılı şarkıcı, fizy konserleri çerçevesinde fuar alanında 30 Eylül Cumartesi günü bir konser verecek.

Akıllı göğüs numaranı gir fotoğraflarını gör

Turkcell Gelibolu Maratonu'nda maraton, yarı maraton ve 10 km koşusunda yer alan sporcular akıllı göğüs numarasıyla, kendilerinin koşarken çekilen fotoğraflarına da mobil cihazlarından ve bilgisayarlarından ulaşabilecekler. Yarış sonrasında Turkcell Gelibolu Maratonu'na katılan sporcular, www.gelibolumaratonu.com sitesine girerek, göğüs numaralarıyla kendilerine ait fotoğrafları görebilecekler, indirebilecek ve paylaşabilecekler.

Turkcell Gelibolu Maratonu’nda koşacaklara fizy desteği

Turkcell Gelibolu Maratonu’nda koşacaklara fizy desteği

İHA

Kaynak:Haber Kaynağı

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
👏
👎
😍
😥
😱
😂
😡

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.