Türkiye Atletizm Şampiyonası’nda Nefesler Tutuldu

Türkiye Atletizm Şampiyonası’nda Nefesler Tutuldu

Türkiye’nin en köklü şampiyonalarından biri olan Turkcell Türkiye Atletizm Şampiyonası’nın 86’ncısı, Bursa Atıcılar Pisti’nde 3-4 Ağustos tarihlerinde önemli yıldızların katılımıyla düzenlenecek. Atletizmde yurt içindeki en değerli bireysel unvan olan Tür

Türkiye’nin en köklü şampiyonalarından biri olan Turkcell Türkiye Atletizm Şampiyonası’nın 86’ncısı, Bursa Atıcılar Pisti’nde 3-4 Ağustos tarihlerinde önemli yıldızların katılımıyla düzenlenecek.
Atletizmde yurt içindeki en değerli bireysel unvan olan Türkiye şampiyonluğu, hafta sonunda Bursa’daki 86. Turkcell Türkiye Büyükler Şampiyonası ile sahiplerini bulacak. 400 atletin kaydolduğu yarışmalarda bayrak müsabakalarıyla birlikte toplam 42 branşta madalya dağıtılacak. Şampiyona ile birlikte yapılacak olan çoklu branşlar (dekatlon ve heptatlon) deneme müsabakası ise Balkan Şampiyonası için seçme niteliği taşırken, bu dalda mayıs ayında Türkiye şampiyonları belirlendiği için “Türkiye şampiyonluğu” unvanı yerine geçmeyecek.
Türkiye’nin bir çok önemli yıldız atleti boy göstereceği iki günlük şampiyona sonunda yapılacak IAAF Puan Cetveli değerlendirmesinin ardından ilk 10’daki isimler, Türkiye Atletizm Federasyonu tarafından para ödülüyle mükafatlandırılacak.
Türkiye Şampiyonası’nda Kıvılcım Kaya Salman, Jak Ali Harvey, Alperen Acet, Mizgin Ay, Tuğba Danışmaz, Emel Dereli, Ayşe Tekdal, Salih Korkmaz, Özlem Kaya, Buse Arıkazan, İlyas Çanakçı, Berke Akçam, Şevval Ayaz ve Emin Öncel gibi farklı branşlardan isimlerin de aralarında bulunduğu bir çok milli atlet ter dökecek.
Yarışmalar, iki gün boyunca Youtube üzerinden TAF TV hesabından canlı olarak yayınlanacak.
(BSHA-Spor Servisi)


Kaynak:Haber Kaynağı

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
👏
👎
😍
😥
😱
😂
😡

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.