Türkler’e modern peyzaj

Türkler’e modern peyzaj

Alanya Belediyesi Türkler Mahallesi D-400 karayolu yan refüjünde peyzaj düzenleme çalışmalarına devam ediyor.

Alanya Belediyesi Türkler Mahallesi D-400 karayolu yan refüjünde peyzaj düzenleme çalışmalarına devam ediyor.

Alanya Belediyesi şehir genelinde yaptığı peyzaj ve çevre düzenleme çalışmalarına devam ediyor. Türkler Mahallesi'nde bulunan Alanya Belediyesi Ek Hizmet Binası çevresine, şehir estetiğine uygun bir görünüm kazandırmak amacıyla Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekiplerince peyzaj düzenleme çalışmaları sürdürülüyor.

Geometrik formlar konsept olarak işleniyor

Türkler Mahallesi'nde bulunan 4 kilometre uzunluğundaki bölgeye daha şık bir görünüm kazandırmak için yapılan projenin uygulamasında son aşamaya gelindi. Bu projede konsept olarak geometrik formlar işlenerek ahşap bordürlerle çevrili dikdörtgen desenler ve bu desenlerin içine dolomit taşlar döşeniyor. Ayrıca taş heykeller kullanılarak refüje daha estetik bir görünüm de kazandırılması amaçlanıyor.

Yücel: "Şehrimizi daha estetik hale getirmek için çalışıyoruz"

Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, "Alanya Belediyesi olarak kent estetiğine büyük önem veriyoruz. Bunun için şehrimizin dört bir yanında düzenlemeler yapıyoruz. Son olarak şehrin batı çıkışında bulunan D-400 karayolu üzerinde kent vizyonunu daha yeşil ve ferah hale getirecek çalışmalar yapmaya başladık. Proje kapsamında ekiplerimizin çalışmaları devam ediyor. Kırsal ve merkez mahallelerimizde bu tip düzenleme ve bitkilendirme çalışmaları devam edecek" dedi.

Türkler’e modern peyzaj

Türkler’e modern peyzaj

İHA

Kaynak:Haber Kaynağı

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
👏
👎
😍
😥
😱
😂
😡

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.