Türkmenler İstanbul’da İftarda Buluştu

Türkmenler İstanbul’da İftarda Buluştu

Irak Türkleri Kültür ve Yardımlaşma Derneği tarafından verilen iftarda Türkmenler bir araya geldi.

Irak Türkleri Kültür ve Yardımlaşma Derneği tarafından verilen iftarda Türkmenler bir araya geldi. İftara Türkçe Konuşan Ülkeler Uluslararası Gazeteciler Derneği Başkanı Güngör Yavuzaslan ve üyeleri de katıldı.

Irak Türkleri Kültür ve Yardımlaşma Derneği tarafından Üsküdar Belediyesi Sosyal Tesisleri Kız Kulesi Salonunda verilen iftarda Türkmenler bir araya geldi.

İftara Kerkük Vakfı başkanı Erşat Hürmüzlü, Anadolu Adalet Sarayı Komisyon başkanı İbrahim Temir, Avrasya Türk Dernekleri Federasyonu başkanı İsmail Cengiz, Türkmen Milli Hareket Partisi Başkan Yardımıcı Tarık Sulo Cevizci, Kazakistan Türkleri Eğitim ve Araştırma Derneği başkanı Serkan Dinçtürk, Maltepe Türk Ocakları başkanı Emre Gürel, Kerkük'ün Sesi Gazetesi Yazı İşleri Müdürü Güngör Yavuzaslan, Karapapak Türkleri Derneğinden Mustafa Yıldız, Azerbaycan Kültür Derneği Yönetim Kurulu başkanı Hikmet Alp, Türkmeneli Dernekler Federasyonu Genel Başkan Yardımıcısı Kemal Bayatlı, Türkmen Ajans Genel Yayın Yönetmeni Hüseyin Bozan, Türkçe Konuşan Ülkeler Uluslararası Gazeteciler Derneği üyeleri, İstanbul'da yaşayan Türkmen yöneticiler, siyasetçiler ve aileleri katıldı.

İftar sonrası, Irak Türkleri Kültür ve Yardımlaşma Derneği başkanı Mehmet Tütüncü ve Anadolu Adalet Sarayı Komisyon başkanı İbrahim Temir konuşmada bulundu. İftarda ayrıca Türkmen sanatçılar Ahmet Tuzlu, İbrahim Rauf, Erol Hayri ve Osman Avcı sahne aldı.

Türkmenler İstanbul’da İftarda Buluştu

Türkmenler İstanbul’da İftarda Buluştu

İHA

Kaynak:Haber Kaynağı

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
👏
👎
😍
😥
😱
😂
😡

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.