Türkoğlu, Kadın Basketbol Süper Liği’ndeki Kulüplerin Temsilcileriyle Buluştu

Türkoğlu, Kadın Basketbol Süper Liği’ndeki Kulüplerin Temsilcileriyle Buluştu

Türkiye Basketbol Federasyonu (TBF) Başkanı Hidayet Türkoğlu, Herbalife Nutrition Türkiye ile Kadınlar Basketbol Süper Ligi (KBSL) isim sponsorluğunun duyurulduğu basın toplantısı sonrasında KBSL’de mücadele edecek kulüplerin temsilcileriyle buluştu. Gerç

Türkiye Basketbol Federasyonu (TBF) Başkanı Hidayet Türkoğlu, Herbalife Nutrition Türkiye ile Kadınlar Basketbol Süper Ligi (KBSL) isim sponsorluğunun duyurulduğu basın toplantısı sonrasında KBSL’de mücadele edecek kulüplerin temsilcileriyle buluştu.

Gerçekleştirilen görüşmede TBF Başkanı Hidayet Türkoğlu’nun yanı sıra TBF Yönetim Kurulu Üyeleri, TBF CEO’su Ömer Onan ve TBF Genel Sekreteri Serbülent Şengün de yer aldı. KBSL kulüplerinin temsilcileriyle buluşan Türkoğlu; yeni sezon öncesinde yetkililerin görüşlerini ve projelerini dinleyerek fikir alışverişinde bulundu. Kadın basketbolunun ve kadın basketboluna yatırım yapan kulüplerin katkılarının Türk sporu açısından çok önemli olduğunu ifade eden Türkoğlu, federasyon olarak kulüplerin her daim yanında olduklarını ve kendilerine gereken tüm desteği vermeye devam edeceklerini de ifade etti.

BSHA - Bilim Sağlık Haber Ajansı

Kaynak:Haber Kaynağı

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
👏
👎
😍
😥
😱
😂
😡

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.