Tuzluca Güllüce Köyü

Tuzluca Güllüce Köyü

Güllüce köyü haberleri, köyü güncel son dakika gelişmeleri, Güllüce köyü ile ilgili tüm video, fotoğraf ve haberler, Iğdır köyleri arasında yer alan Güllüce köyünde vefat edenler, köyün eski adı haberimizde.

Iğdır Güllüce köyü düğünleri, gelenek ve görenekleri, düğün videoları, Güllüce köyü son dakika gelişmeleri, Güllüce köyüne özgü yemekler, Iğdır Güllüce köyünün tarihi, Güllüce köyü nerede, hangi il ve ilçeye bağlı, Güllüce köyüne ait haberler, son dakika gelişmeleri, tüm resim ve videoları bu haberimizde.

Güllüce, Iğdır ilinin Tuzluca  ilçesine bağlı bir köydür.Köy, 1928'den beri aynı adı taşımaktadır.Köy; Iğdır il merkezine 50 km, Tuzluca ilçe merkezine 13 km uzaklıktadır.Köyde 1886 yılında 789 Ermeni yaşamaktaydı.

Güllüce, Iğdır ilinin Tuzluca ilçesine  bağlı bir köydür. Yolunuz Doğu Anadolu bölgesine düşer ve bu köyün yakınlarından geçiyorsanız Güllüce köyü resimleri ve Güllüce köyü videoları sizin de ilginizi çekebilir.

Iğdır Haber ile ilgili web sitesi ve uygulamalar hangileridir. Doğu Anadolu yöresine özgü haber kanalı var mı? Güllüce Iğdır Arası Kaç Km? Iğdır Hava Durumu? Iğdır Köylerini merak ediyorsanız doğru adrestesiniz demektir.

İnternetten araştırma yapıyor memleketinizdeki ünlü sanatçı ve futbolcular kimler diye merak ediyorsanız ve Iğdırli iseniz Iğdır Doğumlu Ünlülere göz atmak yararınıza olacaktır. Iğdırli Ünlüler arasında Güllüce Köyünde doğan biri var mı?

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
👏
👎
😍
😥
😱
😂
😡

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.