Tuzluca Laleli Köyü

Tuzluca Laleli Köyü

Laleli köyü haberleri, köyü güncel son dakika gelişmeleri, Laleli köyü ile ilgili tüm video, fotoğraf ve haberler, Iğdır köyleri arasında yer alan Laleli köyünde vefat edenler, köyün eski adı haberimizde.

Iğdır Laleli köyü düğünleri, gelenek ve görenekleri, düğün videoları, Laleli köyü son dakika gelişmeleri, Laleli köyüne özgü yemekler, Iğdır Laleli köyünün tarihi, Laleli köyü nerede, hangi il ve ilçeye bağlı, Laleli köyüne ait haberler, son dakika gelişmeleri, tüm resim ve videoları bu haberimizde.

Laleli, Iğdır ilinin Tuzluca  ilçesine bağlı bir köydür. 1928 yılından beri aynı adı taşıyan köy, daha önceleri Canderviş Köyü'ne bağlıyken, 1960 yılından sonra ayrı bir köy oldu. Köy; Iğdır il merkezine 72 km, Tuzluca ilçe merkezine 36 km uzaklıktadır.

Laleli, Iğdır ilinin Tuzluca ilçesine  bağlı bir köydür. Yolunuz Doğu Anadolu bölgesine düşer ve bu köyün yakınlarından geçiyorsanız Laleli köyü resimleri ve Laleli köyü videoları sizin de ilginizi çekebilir.

Iğdır Haber ile ilgili web sitesi ve uygulamalar hangileridir. Doğu Anadolu yöresine özgü haber kanalı var mı? Laleli Iğdır Arası Kaç Km? Iğdır Hava Durumu? Iğdır Köylerini merak ediyorsanız doğru adrestesiniz demektir.

İnternetten araştırma yapıyor memleketinizdeki ünlü sanatçı ve futbolcular kimler diye merak ediyorsanız ve Iğdırli iseniz Iğdır Doğumlu Ünlülere göz atmak yararınıza olacaktır. Iğdırlı Ünlüler arasında Laleli Köyünde doğan biri var mı?

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
👏
👎
😍
😥
😱
😂
😡

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.