Twitter’dan Oled’e Özel Karanlık Mod

Twitter’dan Oled’e Özel Karanlık Mod

Twitter sonunda, yüksek çözünürlüklü ekranlarda kullanılan OLED ile uyumlu karanlık modunu Android için de geliştirdi. Bu seçenek iOS’larda Mart ayından bu yana kullanılıyordu, şimdi Twitter kullanıcıları için Android alpha programı sunuldu. Karanlık mod

Twitter sonunda, yüksek çözünürlüklü ekranlarda kullanılan OLED ile uyumlu karanlık modunu Android için de geliştirdi. Bu seçenek iOS’larda Mart ayından bu yana kullanılıyordu, şimdi Twitter kullanıcıları için Android alpha programı sunuldu. Karanlık mod Twitter’ın 8.19.0-alpha.03 versiyonunda kullanılabiliyor. Twitter kullanıcıları, loş (dim) veya ışıklar kapalı (lights out) temalarını seçebiliyor.
Twitter’ın Android için halihazırda açık ve kapalı temaları vardı ancak ışıklar kapalı modu OLED’lere özel olarak geliştirildi. Bu modda arka planı karartmak yerine tamamen siyah bir arka plan konuluyor.
Tamamen siyah bir arka plana geçildiğinde daha az enerji tüketiliyor. Hem pil tasarrufu sağlanıyor hem de bu mod göz sağlığı için daha iyi bir seçenek olarak gösteriliyor.

BSHA - Bilim Sağlık Haber Ajansı


Kaynak:Haber Kaynağı

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
👏
👎
😍
😥
😱
😂
😡

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.