Uğuludağ Resuloğlu Köyü

Uğuludağ Resuloğlu Köyü

Resuloğlu haberleri, Resuloğlu güncel son dakika gelişmeleri, köy ile ilgili tüm video, fotoğraf ve haberler, Çorum köyleri arasdına yer alan Resuloğlu köyünde vefat edenler ve köyün eski adı haberimizde.

Resuloğlu Resuloğlu Köyühangi il ve ilçeye bağlı, Resuloğlu Resuloğlu Köyüdüğünleri, gelenek ve görenekleri, düğün videoları, Resuloğlu Köyü dakika gelişmeleri, Resuloğlu Köyü ait haberler, Resuloğlu Köyü  özgü yemekler, köyün tarihi, tüm resim ve videoları bu haberimizde.

Resuloğlu, Çorum ilinin Uğurludağ ilçesine bağlı bir köydür.Köyün İsmi Hekimhan'dan gelen Resul Ağa'nın adından gelmekte olduğu rivayet edilmektedir.Kürt gelenek ve görenekleri görülmektedir.Çorum iline 85, Uğurludağ ilçesine 37 km uzaklıktadır.

Anadolu bölgesine düşer ve bu köyün geçiyorsanız Resuloğlu Köyü resimleri ve Resuloğlu Köyü videoları sizin de ilginizi çekebilir.

Resuloğlu Haber ile ilgili web sitesi ve uygulamalar hangileridir. İç Anadolu yöresine özgü haber kanalı var mı?

Resuloğlu Çorum Arası Kaç Km? Resuloğlu Hava Durumu? Çorum Köyleri ve Resuloğlu Köylerini merak ediyorsanız doğru adrestesiniz demektir.

İnternetten araştırma yapıyor memleketinizdeki ünlü sanatçı ve futbolcular kimler diye merak ediyorsanız ve Çorumlu iseniz Çorum Doğumlu Ünlülere göz atmak yararınıza olacaktır. Çorumlu Ünlüler arasında Ambarcıköyünde doğan biri var mı? Resuloğlu Doğumlu Ünlüler Kimler?

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
👏
👎
😍
😥
😱
😂
😡

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.