Ula Gökova Köyü

Ula Gökova Köyü

Gökova Köyü haberleri, Ula Gökova köyü güncel son dakika gelişmeleri, Gökova köyü ile ilgili tüm video, fotoğraf ve haberler, Muğla Köyleri Arasında yer alan Gökova Köyünde vefat edenler, köyün eski adı ve dahası haberimizde.

Ula Gökova köyü düğünleri, gelenek ve görenekleri, düğün videoları, Gökova köyü son dakika gelişmeleri, Gökova köyüne özgü yemekler, Ula Gökova köyünün tarihi, Gökova köyü nerede, hangi il ve ilçeye bağlı, Gökova köyüne ait haberler, son dakika gelişmeleri, tüm resim ve videoları bu haberimizde.

Gökova , Muğla ilinin Ula ilçesine bağlı bir köydür. Yolunuz ege bölgesine düşer ve bu köyün yakınlarından geçiyorsanız Gökova Köyü Resimleri ve Gökova köyü videoları sizin de ilginizi çekebilir.

Ula Haber ile ilgili web sitesi ve uygulamalar hangileridir. Ege yöresine özgü haber kanalı var mı? Ula Muğla Arası Kaç Km? Ula Hava Durumu? Muğla Köyleri ve Ula Köyleri ni merak ediyorsanız doğru adrestesiniz demektir.

İnternetten araştırma yapıyor memleketinizdeki ünlü sanatçı ve futbolcular kimler diye merak ediyorsanız ve Muğlalı iseniz Muğla Doğumlu Ünlüler  e göz atmak yararınıza olacaktır. Muğlalı Ünlüler arasında Ula Gökova Köyünde doğan biri var mı? Ula Doğumlu Ünlüler Kimler?

Gökova , Muğla'nın Ula ilçesine bağlı bir mahalledir.

Gökova bölgesinde bilinen tarih MÖ 2600 yıllarına kadar dayanır. Gökova'nın şu anki bulunduğu yörede Karya Uygarlığı'na ait İdima adında bir kent kurulmuştur.

Ayrıca bakınız: Gökova Körfezi ve Akyaka, Ula

 

İlgili Haberler
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
👏
👎
😍
😥
😱
😂
😡

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.