Ulaşcan Ertürk, “Konut Sektörünü Online’a Taşıyacak Platform”

Ulaşcan Ertürk, “Konut Sektörünü Online’a Taşıyacak Platform”

Girişimci Ulaşcan Ertürk’ün inşaat sektörü için geliştirdiği online platform emlak satış ofislerini tek çatı altında topluyor. Sistemin sektöre canlılık getireceğini anlatan Ertürk, “Emlak sektörünü e-ticarete taşıdık” dedi....

Girişimci Ulaşcan Ertürk’ün inşaat sektörü için geliştirdiği online platform emlak satış ofislerini tek çatı altında topluyor. Sistemin sektöre canlılık getireceğini anlatan Ertürk, “Emlak sektörünü e-ticarete taşıdık” dedi.

COVID-19 pandemisi nedeniyle özellikle bu yılın ilk çeyreğinde daralması beklenen inşaat sektörüne canlılık getirecek projeyi Türkiye’ye kazandıran Bilgisayar Programcısı ve Girişimci Ulaşcan Ertürk, çalışması hakkında bilgi verdi. Yabancı yatırımcının da yoğun ilgisini çeken Türkiye’de pandemi nedeniyle sınırların kapanmasıyla emlak sektörünün daraldığını belirten Ertürk, “Türkiye’deki konut satışlarındaki düşüşü önlemek ve sektörü canlandırmak amacıyla online bir platform kurduk. Sistem internet üzerinden güvenli gayrimenkul satışı yapmayı, ödeme almayı ve satış sözleşmesi imzalamayı mümkün kılıyor” dedi. Ülkemizde e-ticaretin teknoloji ürünlerinden hediyelik eşyaya kadar geniş bir yelpazede hizmet sunduğunu anlatan Ertürk, “Sistemimiz emlak sektörünü e-ticarete taşıyarak önemli bir hizmeti yerine getirecek” diye konuştu. Ertürk, Mobil Oyun ve Sosyal Medya Platformu projeleri üzerinde de çalışmalarını sürdürüyor.

İnşaat Sektörü Bir Çok Sektörü İlgilendiriyor

Irak, Suudi Arabistan, Kuveyt gibi körfez ülkelerinin yanı sıra Avrupa ve Türk Cumhuriyetlerinin Türkiye’deki lüks konut projelerine ilgisi sürüyor. İnşaat sektörü ilişkili olduğu diğer sektörlere de hareket kazandırmaktadır. Sektöre girdi sağlayan cam, çimento, demir-çelik, ağaç ürünleri, taş-tuğla, enerji, kimya, plastik, makine, motor gibi sanayi alanlarının yanı sıra bankacılık, sigortacılık, teknik müşavirlik gibi hizmet alanları da inşaat ile ilişkili olup sektördeki gelişmelerden etkilenmektedir. (BSHA – Bilim ve Sağlık Haber Ajansı)

Kaynak:Haber Kaynağı

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
👏
👎
😍
😥
😱
😂
😡

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.