Ulubey Aydınlar Köyü

Ulubey Aydınlar Köyü

Aydınlar Köyü Haberleri, Ulubey Aydınlar Köyü Güncel Son Dakika Gelişmeleri, Aydınlar Köyü İle İlgili Tüm Video, Fotoğraf Ve Haberler, Ordu Köyleri Arasında Yer Alan Aydınlar Köyünde Vefat Edenler, Köyün Eski Adı Haberimizde.

Ulubey Aydınlar köyü düğünleri, gelenek ve görenekleri, düğün videoları, Aydınlar köyü son dakika gelişmeleri, Aydınlar köyüne özgü yemekler, Ulubey Aydınlar köyünün tarihi, Aydınlar köyü nerede, hangi il ve ilçeye bağlı, Aydınlar köyüne ait haberler, son dakika gelişmeleri, tüm resim ve videoları bu haberimizde.

Aydınlar , Ordu'nun Ulubey ilçesine bağlı bir köydür. Yolunuz karadeniz bölgesine düşer ve bu köyün yakınlarından geçiyorsanız Aydınlar  Köyü Resimleri ve Aydınlar  köyü videoları sizin de ilginizi çekebilir.

Ulubey Haber ile ilgili web sitesi ve uygulamalar hangileridir. Karadeniz yöresine özgü haber kanalı var mı? Ulubey Ordu Arası Kaç Km? Ulubey Hava Durumu? Ordu Köyleri ve Ulubey Köyleri ni merak ediyorsanız doğru adrestesiniz demektir.

İnternetten araştırma yapıyor memleketinizdeki ünlü sanatçı ve futbolcular kimler diye merak ediyorsanız ve Ordulu iseniz Ordu Doğumlu Ünlüler e göz atmak yararınıza olacaktır. Ordulu Ünlüler arasında Ulubey Aydınlar Köyünde doğan biri var mı? Ulubey Doğumlu Ünlüler Kimler?

Aydınlar , Ordu ilinin Ulubey ilçesine bağlı bir köydür.

Ordu şehir merkezine yaklaşık 12 kilometre uzaklıktadır. Köyde cami, sağlık ocağı ve ilköğretim okulu bulunuyor. AKP Ordu eski milletvekili, Ordu Büyükşehir Belediyesi'nin ilk ve mevcut başkanı Enver Yılmaz bu köyden çıkışlıdır. Köyün eski ismi Meşayıhtır. Aydınlar, Ordu'nun en çağdaş,ve gelişmiş köylerinden birisidir.

Köyde; Küçükmahmutoğulları, Çavuşoğulları, Kocahasanoğulları, Lönkoğulları, Efendioğulları, Nazaroğulları, Semenoğulları, Güleloğulları, Kürtoğulları, Dervişoğulları, Soytarıoğulları, Süleymanoğulları, Paşaoğulları, Kozakoğulları, Körükçüler, Teyfikoğulları, Lazoğulları, Musaoğulları, Eminoğulları, Ustaoğulları, Aydınoğulları, Keloğulları, Keçecioğulları sülaleleri ikamet etmektedir.

Sivas dere yolu köyün tam ortasından geçmektedir asfalt bir yola sahiptir. Köyün ekonomisi Fındık ve Hayvancılığa dayalıdır. İstanbul Ferahevler'de bulunan bir adet Aydınlar Köyü Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği adı altında bir oluşumu da vardır.

İlgili Haberler
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
👏
👎
😍
😥
😱
😂
😡

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.