Ulubey Gedikler Köyü

Ulubey Gedikler Köyü

Gedikler Köyü haberleri, Ulubey Gedikler köyü güncel son dakika gelişmeleri, Gedikler köyü ile ilgili tüm video, fotoğraf ve haberler, Uşak Köyleri Arasında yer alan Gedikler köyünde vefat edenler, köyün eski adı haberimizde.

Ulubey  Gedikler Köyü düğünleri, gelenek ve görenekleri, düğün videoları, Gedikler Köyü son dakika gelişmeleri, Gedikler Köyü ne özgü yemekler, Ulubey Gedikler Köyü nün tarihi, Gedikler Köyü nerede, hangi il ve ilçeye bağlı, Gedikler Köyü ne ait haberler, son dakika gelişmeleri, tüm resim ve videoları bu haberimizde.

Gedikler Köyü, Uşak ilinin Ulubey ilçesine bağlı bir köydür. Yolunuz Ege bölgesine düşer ve bu köyün yakınlarından geçiyorsanız Gedikler Köyü Resimleri ve Gedikler Köyü videoları sizin de ilginizi çekebilir.

Ulubey Haber ile ilgili web sitesi ve uygulamalar hangileridir. Ege yöresine özgü haber kanalı var mı? Ulubey Uşak Arası Kaç Km? Ulubey Hava Durumu? Uşak Köyleri ve Ulubey Köyleri ni merak ediyorsanız doğru adrestesiniz demektir.

İnternetten araştırma yapıyor memleketinizdeki ünlü sanatçı ve futbolcular kimler diye merak ediyorsanız ve Uşaklı iseniz Uşak Doğumlu Ünlüler  e göz atmak yararınıza olacaktır. Uşaklı Ünlüler arasında Ulubey  Gedikler Köyü  Köyünde doğan biri var mı? Ulubey Doğumlu Ünlüler Kimler?

Gedikler, Uşak ilinin Ulubey ilçesine bağlı bir köydür.

Uşak iline 50 km, Ulubey ilçesine 20 km uzaklıktadır. Köy topraklarında bazalt ve linyit yatakları bulunmaktadır.
Köyde karasal iklim hüküm sürer. Yazları sıcak ve kurak, kışları soğuk ve kar yağışlıdır. Yağışlar çoğunlukla kışın ve ilkbahar aylarında görülmektedir.
Köyün ekonomisi tarım ve hayvancılığa dayanmaktadır.
Köyde ilköğretim okulu vardır ancak kullanılmamakta olduğundan eğitim taşımalı olarak yapılmaktadır. İçme suyu şebekesi ve kanalizasyon şebekesi mevcuttur. Köyde sağlık evi vardır ancak görevli ebe bulunamamaktadır.
 

İlgili Haberler
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
1
0
0
0
0
0
0
👏
👎
😍
😥
😱
😂
😡

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.