Ulubey İshaklar Köyü

Ulubey İshaklar Köyü

İshaklar Köyü haberleri, Ulubey İshaklar köyü güncel son dakika gelişmeleri, İshaklar köyü ile ilgili tüm video, fotoğraf ve haberler, Uşak Köyleri Arasında yer alan İshaklar köyünde vefat edenler, köyün eski adı haberimizde.

Ulubey  İshaklar Köyü düğünleri, gelenek ve görenekleri, düğün videoları, İshaklar Köyü son dakika gelişmeleri, İshaklar Köyü ne özgü yemekler, Ulubey İshaklar Köyü nün tarihi, İshaklar Köyü nerede, hangi il ve ilçeye bağlı, İshaklar Köyü ne ait haberler, son dakika gelişmeleri, tüm resim ve videoları bu haberimizde.

İshaklar Köyü, Uşak ilinin Ulubey ilçesine bağlı bir köydür. Yolunuz Ege bölgesine düşer ve bu köyün yakınlarından geçiyorsanız İshaklar Köyü Resimleri ve İshaklar Köyü videoları sizin de ilginizi çekebilir.

Ulubey Haber ile ilgili web sitesi ve uygulamalar hangileridir. Ege yöresine özgü haber kanalı var mı? Ulubey Uşak Arası Kaç Km? Ulubey Hava Durumu? Uşak Köyleri ve Ulubey Köyleri ni merak ediyorsanız doğru adrestesiniz demektir.

İnternetten araştırma yapıyor memleketinizdeki ünlü sanatçı ve futbolcular kimler diye merak ediyorsanız ve Uşaklı iseniz Uşak Doğumlu Ünlüler  e göz atmak yararınıza olacaktır. Uşaklı Ünlüler arasında Ulubey  İshaklar Köyü  Köyünde doğan biri var mı? Ulubey Doğumlu Ünlüler Kimler?

İshaklar, Uşak ilinin Ulubey ilçesine bağlı bir köydür.

16. ve 17. yüzyıl Osmanlı kayıtlarında bahsedilmeyen köyden 1900' lü yılların başında Uşak kazasına bağlı bir köy olarak bahsedilmiştir. Cumhuriyetin ilk yıllarında Ulugöbek'e nahiyesine bağlanmıştır.
Uşak iline 50 km, Ulubey ilçesine 20 km uzaklıktadır.
Köyde karasal iklim hüküm sürer. Yazları sıcak ve kurak, kışları soğuk ve kar yağışlıdır.
Köyün ekonomisi tarım ve hayvancılığa dayanmaktadır.
Köyde ilköğretim okulu vardır ancak faal olmadığından eğitim taşımalı olarak yapılmaktadır. İçme suyu şebekesi var ancak kanalizasyon şebekesi yoktur. Köyde herhangi bir sağlık kurumu bulunmamaktadır.
 

İlgili Haberler
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
👏
👎
😍
😥
😱
😂
😡

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.