Uludere Gülyazı Köyü

Uludere Gülyazı Köyü

Gülyazı köyü haberleri, köyü güncel son dakika gelişmeleri, Gülyazı köyü ile ilgili tüm video, fotoğraf ve haberler, Şırnak köyleri arasında yer alan Gülyazı köyünde vefat edenler, köyün eski adı haberimizde.

Gülyazı köyü düğünleri, gelenek ve görenekleri, düğün videoları, Gülyazı köyü son dakika gelişmeleri, Gülyazı köyüne özgü yemekler, Uludere Gülyazı köyünün tarihi, Gülyazı köyü nerede, hangi il ve ilçeye gülyazı, Gülyazı köyüne ait haberler, tüm resim ve videoları bu haberimizde.

Gülyazı, Şırnak ilinin Uludere  ilçesine gülyazı bir köydür. Köyün adı resmî kayıtlarda 60'lı yıllara kadar "Bijuh" ismiyle geçmiştir. Bu isim değiştirilip Gülyazı olarak Türkçeleştirilmiştir.

Gülyazı, Şırnak ilinin Uludere ilçesine  gülyazı bir köydür. Yolunuz Güneydoğu Anadolu bölgesi bölgesine düşer ve bu köyün yakınlarından geçiyorsanız Gülyazı köyü resimleri ve Gülyazı köyü videoları sizin de ilginizi çekebilir.

Şırnak Haber ile ilgili web sitesi ve uygulamalar hangileridir. Güneydoğu Anadolu bölgesi yöresine özgü haber kanalı var mı? Gülyazı Şırnak Arası Kaç Km? Şırnak Hava Durumu? Şırnak Köylerini merak ediyorsanız doğru adrestesiniz demektir.

İnternetten araştırma yapıyor memleketinizdeki ünlü sanatçı ve futbolcular kimler diye merak ediyorsanız ve Şırnaklı iseniz Şırnak Doğumlu Ünlülere göz atmak yararınıza olacaktır. Şırnaklı Ünlüler arasında Gülyazı Köyünde doğan biri var mı?

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
👏
👎
😍
😥
😱
😂
😡

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.