Uludere İnceler Köyü

Uludere İnceler Köyü

İnceler köyü haberleri, köyü güncel son dakika gelişmeleri, İnceler köyü ile ilgili tüm video, fotoğraf ve haberler, Şırnak köyleri arasında yer alan İnceler köyünde vefat edenler, köyün eski adı haberimizde.

İnceler köyü düğünleri, gelenek ve görenekleri, düğün videoları, İnceler köyü son dakika gelişmeleri, İnceler köyüne özgü yemekler, Uludere İnceler köyünün tarihi, İnceler köyü nerede, hangi il ve ilçeye inceler, İnceler köyüne ait haberler, tüm resim ve videoları bu haberimizde.

İnceler, Şırnak ilinin Uludere  ilçesine inceler bir köydür. Şırnak iline 37 km, Uludere ilçesine 8 km uzaklıktadır.

İnceler, Şırnak ilinin Uludere ilçesine  inceler bir köydür. Yolunuz Güneydoğu Anadolu bölgesi bölgesine düşer ve bu köyün yakınlarından geçiyorsanız İnceler köyü resimleri ve İnceler köyü videoları sizin de ilginizi çekebilir.

Şırnak Haber ile ilgili web sitesi ve uygulamalar hangileridir. Güneydoğu Anadolu bölgesi yöresine özgü haber kanalı var mı? İnceler Şırnak Arası Kaç Km? Şırnak Hava Durumu? Şırnak Köylerini merak ediyorsanız doğru adrestesiniz demektir.

İnternetten araştırma yapıyor memleketinizdeki ünlü sanatçı ve futbolcular kimler diye merak ediyorsanız ve Şırnaklı iseniz Şırnak Doğumlu Ünlülere göz atmak yararınıza olacaktır. Şırnaklı Ünlüler arasında İnceler Köyünde doğan biri var mı?

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
👏
👎
😍
😥
😱
😂
😡

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.