Ulus Dodurga Köyü

Ulus Dodurga Köyü

Dodurga köyü haberleri, Ulus Dodurga köyü güncel son dakika gelişmeleri, Dodurga köyü ile ilgili tüm video, fotoğraf ve haberler, Bartın köyleri arasında yer alan Dodurga köyünde vefat edenler, köyün eski adı haberimizde.

Ulus Dodurga köyü düğünleri, gelenek ve görenekleri, Dodurga düğün videoları, Dodurga köyü son dakika gelişmeleri, Dodurga köyüne özgü yemekler, Ulus Dodurga köyünün tarihi, Dodurga köyü nerede, hangi il ve ilçeye bağlı, Dodurga köyüne ait haberler, son dakika gelişmeleri, tüm resim ve videoları bu haberimizde.

Dodurga, Bartın ilinin Ulus ilçesine bağlı bir köydür. YolunuzKaradeniz bölgesine düşer ve bu köyün yakınlarından geçiyorsanız Dodurga Köyü Resimleri ve Dodurga köyü videoları sizin de ilginizi çekebilir.

Ulus Haber ile ilgili web sitesi ve uygulamalar hangileridir.Karadeniz yöresine özgü haber kanalı var mı? Ulus Bartın Arası Kaç Km? Ulus Hava Durumu? Bartın Köyleri ve Ulus Köyleri ni merak ediyorsanız doğru adrestesiniz demektir.

İnternetten araştırma yapıyor memleketinizdeki ünlü sanatçı ve futbolcular kimler diye merak ediyorsanız ve Bartınlı iseniz Bartın Doğumlu Ünlüler e göz atmak yararınıza olacaktır. Bartınlı Ünlüler arasında Ulus Dodurga Köyünde doğan biri var mı? Ulus Doğumlu Ünlüler Kimler?

 Dodurga, Bartın ilinin Ulus ilçesine bağlı bir mahalledir.Köyde 2018 resmî sayım sonuçlarına göre 203 nüfus yaşamaktadır.

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
👏
👎
😍
😥
😱
😂
😡

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.