Ünver, “ Şehit ve Gaziler, Türk milletinin varlık gücüdür”

Ünver, “ Şehit ve Gaziler, Türk milletinin varlık gücüdür”

Nevşehir Belediye Başkanı Hasan Ünver, "Türkiye Cumhuriyeti Devleti var olduğu sürece, şehitlerimiz ve gazilerimiz aziz milletimizin varlık gücümüz olarak...

Nevşehir Belediye Başkanı Hasan Ünver, "Türkiye Cumhuriyeti Devleti var olduğu sürece, şehitlerimiz ve gazilerimiz aziz milletimizin varlık gücümüz olarak hafızalarımızdan asla silinmeyecektir" dedi.

Gaziler Günü dolayısıyla kutlama mesajı yayımlayan Nevşehir Belediye Başkanı Hasan Ünver mesajında şu ifadelere yer verdi:

"Tarih boyunca hiç bir ülkenin egemenliği altında yaşamayı ve teslimiyeti asla kabul etmeyen büyük Türk Milleti, bağımsızlık aşkı ile canı ve kanı pahasına ülkesini korumuş ve kollamıştır. Geçmişte olduğu gibi bugün de ülkemizin birlik ve beraberliği için kahramanca mücadelesini sürdüren Türk Milletinin bağrından çıkan Türk Silahlı Kuvvetleri mensuplarımız ve Emniyet mensuplarımız bir büyük görev anlayışı içerisinde, canını bile feda etmekten çekinmemektedir. Bu yüzden şehitlerimiz ve gazilerimiz, bu milletin temel varlık gücüdür. Onlar bağımsızlığımızın, egemenliğimizin ve milli birlik ve beraberliğimiz ile Türkiye Cumhuriyeti Devletimizin asil sembolleridir. Onların fedakarlığı ve kahramanlığı hiçbir zaman da hafızalarımızdan silinmeyecektir. Böylesine anlamlı olan bu günde, gazilerimizin bu onur ve gurur dolu mutlu günlerini tebrik ediyor, aziz şehitlerimizi bir kez daha rahmet ve minnetle anıyor, sevgili vatandaşlarımıza saygılar sunuyorum."

İHA

Kaynak:Haber Kaynağı

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
👏
👎
😍
😥
😱
😂
😡

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.