Ünye Yaycı Köyü

Ünye Yaycı Köyü

Yaycı Köyü Haberleri, Ünye Yaycı Köyü Güncel Son Dakika Gelişmeleri, Yaycı Köyü İle İlgili Tüm Video, Fotoğraf Ve Haberler, Ordu Köyleri Arasında Yer Alan Yaycı Köyünde Vefat Edenler, Köyün Eski Adı Haberimizde.

Ünye Yaycı köyü düğünleri, gelenek ve görenekleri, düğün videoları, Yaycı köyü son dakika gelişmeleri, Yaycı köyüne özgü yemekler, Ünye Yaycı köyünün tarihi, Yaycı köyü nerede, hangi il ve ilçeye bağlı, Yaycı köyüne ait haberler, son dakika gelişmeleri, tüm resim ve videoları bu haberimizde.

Yaycı , Ordu'nun Ünye ilçesine bağlı bir köydür. Yolunuz karadeniz bölgesine düşer ve bu köyün yakınlarından geçiyorsanız Yaycı  Köyü Resimleri ve Yaycı  köyü videoları sizin de ilginizi çekebilir.

Ünye Haber ile ilgili web sitesi ve uygulamalar hangileridir. Karadeniz yöresine özgü haber kanalı var mı? Ünye Ordu Arası Kaç Km? Ünye Hava Durumu? Ordu Köyleri ve Ünye Köyleri ni merak ediyorsanız doğru adrestesiniz demektir.

İnternetten araştırma yapıyor memleketinizdeki ünlü sanatçı ve futbolcular kimler diye merak ediyorsanız ve Ordulu iseniz Ordu Doğumlu Ünlüler e göz atmak yararınıza olacaktır. Ordulu Ünlüler arasında Ünye Yaycı Köyünde doğan biri var mı? Ünye Doğumlu Ünlüler Kimler?

Yaycı , Ordu ilinin Ünye ilçesine bağlı bir köydür.

Mahallede eski dönemlerden kalma kabadirek camii ve şadırvan vardır.Burada yatırda vardır.Ayrıca Kilise Tepesi hakkında çevrede anlatılan hikâyeler de yaygındır.

Ordu iline 109 km, Ünye ilçesine 32 km uzaklıktadır.Mahallenin iklimi, Karadeniz iklimi etki alanı içerisindedir.Mahallenin ekonomisi tarım fındık ve hayvancılığa dayalıdır.

Mahallede, ilköğretim okulu yoktur fakat taşımalı eğitimden yararlanılmaktadır. Mahallenin içme suyu şebekesi mevcuttur ve kanalizasyon şebekesi köylünün imkanlarıyla oluşturulmuştur. PTT şubesi ve PTT acentesi yoktur. Sağlık ocağı ve sağlık evi yoktur. Mahalleye ulaşımı sağlayan yol asfalt olup mahallede elektrik ve sabit telefon vardır.

 

 

İlgili Haberler
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
👏
👎
😍
😥
😱
😂
😡

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.