Uşak protokolü öğretmen evinde bayramlaştı

Uşak protokolü öğretmen evinde bayramlaştı

Törene, Uşak Valisi Salim Demir, İl Genel Meclis Başkanı Mehmet Nacar, AK Parti Uşak Milletvekilleri Mehmet Altay ve Alim Tunç, CHP Uşak Milletvekili Özkan...

Uşak öğretmen evinde bayramlaşma töreni düzenlendi.

Törene, Uşak Valisi Salim Demir, İl Genel Meclis Başkanı Mehmet Nacar, AK Parti Uşak Milletvekilleri Mehmet Altay ve Alim Tunç, CHP Uşak Milletvekili Özkan Yalım, Uşak Belediye Başkanı Nurullah Cahan, Uşak Üniversitesi Rektör Vekili Prof. Dr. Sayın Dalkıran daire müdürleri ve protokol üyeleri katıldı.

Törende konuşan Uşak Valisi Salim Demir; Tüm katılımcıların bayramını tebrik ederek valilik makamı adına tüm Uşaklıların bayramını kutladı. Uşak ve Uşaklının kendilerinden çok önemli beklenti ve isteklerinin olduğunu söyleyen Demir şunları dile getirdi;" Durmadan yorulmadan çalışarak onların tüm ihtiyaçlarını modern çağdaş 21. yüzyıla yakışır şekilde sağlamamızı bizlerden bekliyorlar. Dolayısıyla mübarek bir bayram gününde olduğumuz için ben bunu şöyle özetlemek istiyorum. Onun için bizlerde birlik ve beraberlik içerisinde el birliğiyle iş birliğiyle ve gönül birliğiyle Uşağımıza çok çalışarak tüm sektörlerde en ileri seviyede hizmet etmeye talibiz ve inşallah bunu da hep beraber başaracağız. Bayramlara yakışır bayramların olabilmesi için dünyanın her yerindeki Müslüman olsun ister gayrimüslim olsun tüm insanların bayrama yakışır şekilde huzur ve mutluluk içerisinde yaşamasını da Cenabı Hak'tan niyaz ediyoruz. Bayramlarda diğer insanların farklı şekilde sıkıntı çektiğini ihtiyaçlarının olduğunu düşündüğünüz, gördüğünüz, bildiğiniz zaman tabii ki bayram buruk oluyor. Onun içinde bizim inancımız gereği bu bayramın bir önemli fonksiyonu da paylaşmayı gerektiriyor. Tüm inananlar mevcut bütün imkânlarını kurban etini paylaştıkları gibi tüm ihtiyaç sahipleri ile paylaşmalarını da özellikle ve özellikle önemli olduğunun altını çizmek istiyorum" dedi.

Uşak'ta göreve yeni başladığını ve birçok ihtiyaçla ilgili genel hatların oluştuğuna vurgu yapan Demir, geniş katılımlı ve kapsamlı toplantılar yapmaya devem edeceklerini bildirdi.

Uşak protokolü öğretmen evinde bayramlaştı

Uşak protokolü öğretmen evinde bayramlaştı

İHA

Kaynak:Haber Kaynağı

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
👏
👎
😍
😥
😱
😂
😡

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.