Uşak’ta 15 Günde 38 Kişi Tutuklandı

Uşak’ta 15 Günde 38 Kişi Tutuklandı

Uşak polisi "Genel Güvenlik ve Asayişin" sağlanması adına son 15 günde yaptığı uygulamalarda aranması olan 72 şüpheliğyi gözaltına alırken, bu kişlerden...

Uşak polisi "Genel Güvenlik ve Asayişin" sağlanması adına son 15 günde yaptığı uygulamalarda aranması olan 72 şüpheliğyi gözaltına alırken, bu kişlerden 38'i tutuklandı.

Uşak il genelinde, vatandaşların ve öğrencilerin huzurunu arttırmak amacıyla, 25 Mayıs - 10 Haziran 2017 tarihleri arasında uygulamalar yapıldı. "Huzurlu Sokaklar Türkiye 2, Hırsızlıktan Aranan Şahısların Yakalanması" uygulamaları ile Asayiş Şube Müdürlüğünce gerçekleştirilen uygulamalar ve denetimler sonucunda; toplam 17 bin 268 şahsın sorgulaması yapıldı. Bu şahıslardan (72)'ü gözaltına alınırken, 38'i tutuklandı.

Yine uygulamalar kapsamında 3 adet ruhsatsız av tüfeği, 2 adet kesici delici alet, 4 adet kuru sıkı tabanca, 1 gram bonzai, 16 adet çakmak gazı elde geçirildi. 2 işyerine kumar oynamak için yer ve imkan sağlamaktan adli işlem yapıldı. Kabahatler Kanunu kapsamında ise 7 şahsa kumar oynamaktan, 14 şahsa sarhoşluktan idari işlem yapıldı.

Uygulamanın trafik ayağında ise; toplam 2 bin 051 araç kontrol edildi. Kural ihlali yaptığı tespit edilen toplam 88 araç sürücüsüne idari para cezası uygulandı ve 13 araç trafikten men edildi.

İHA

Kaynak:Haber Kaynağı

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
👏
👎
😍
😥
😱
😂
😡

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.