Uşak’ta Karne Heyecanı

Uşak’ta Karne Heyecanı

Uşak'ta 2016-2017 eğitim öğretim yılının tamamlanması ile birlikte 60 bin 567 öğrenci karnelerini alarak 3 ay sürecek tatile başladı.

Uşak'ta 2016-2017 eğitim öğretim yılının tamamlanması ile birlikte 60 bin 567 öğrenci karnelerini alarak 3 ay sürecek tatile başladı.

Uşak Belediye Başkanı Nurullah Cahan 2016-2017 eğitim öğretim Yılının son gününde Turhan Akçay İlkokulu'nda ve İmam Hatip Ortaokulu'nda düzenlenen karne törenlerine katılarak öğrencilerin mutlu günlerinde yanlarında oldu.

İlk olarak Turhan Akçay İlkokulunda düzenlenen törene katılan ve 3-D sınıfı miniklerine karnelerini dağıtan Başkan Nurullah Cahan, daha sonra İmam Hatip Ortaokulu'nda öğrenci ve öğretmenlerle buluşarak buradaki törene katıldı.

Katıldığı törende konuşan Uşak Belediye Başkanı Nurullah Cahan başarılı geçen yılın ardında eğitimcilerin yer aldığını aktardı. Başkan Cahan, "Öğretmenlerimizin emekleri oldukça kıymetli. Bizler evlatlarımızı onlara emanet ediyoruz. Belki 6, belki 7 yaşında teslim ediyoruz. Biliyoruz ki kendi evlatları gibi bakacaklar. Kişiliğinin, duruşunun, düşüncesinin sağlam temellere oturması için elinden geleni yapan kıymetli eğitimcilerimize de bir yıldır verdikleri emekler nedeniyle teşekkür ederiz." diye konuştu.

Her sonun yeni bir başlangıç olduğunu belirten Başkan Cahan, ziyaretleri sırasında özellikle 4. ve 8. sınıf öğrencileri başta olmak üzere tüm öğrencileri tebrik etti. Uşak Belediye Başkanı Nurullah Cahan, mezun öğrencilere bundan sonraki eğitim hayatlarında başarılar diledi.

Öğrencilerin lise hayatlarında da başarılı günler geçirmesi temennisinde bulunan Başkan Nurullah Cahan, "Öğrencilerimizin eğitim hayatlarını başarıyla sürdürmelerini ve üniversiteye gitmelerini, devamında da vatanımıza, devletimize, milletimize hizmet etmelerini onlardan istiyoruz. Devletimizin bekası onlara emanettir. Ülkemizin geleceği olan gençlerimiz, bayrağı daha da yukarılara çekecek olanlardır." açıklamalarına yer verdi.

Başkan Cahan, "Şimdi 3 aylık bir tatile giriyorsunuz. Eğlenmek, dinlenmek sizin hakkınız. Ancak yine tatilde fikir ve inanç dünyanızı geliştirmek amacıyla kitap okumak da birincil vazifelerinizden olmalı. Bu günler en güzel günleriniz. İyi değerlendirmek gerek. Ben sizlere, neşeli, huzurlu, sağlıklı bir şekilde inşallah 3 aylık dönemi geçirerek Eylül ayında yine burada görüşmek üzere diyorum. Öğretmenlerimize, öğrencilerimize iyi ve güzel bir tatil diliyorum." dedi.

İmam Hatip Ortaokulu'nda dereceye giren öğrencilere birer dizüstü bilgisayar hediye eden Başkan Cahan, okulda yapılan yarışmalarda başarılı olan öğrencilere de çeşitli ödüllerle birlikte başarı belgeleri takdim etti.

Uşak’ta Karne Heyecanı

Uşak’ta Karne Heyecanı

İHA

Kaynak:Haber Kaynağı

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
👏
👎
😍
😥
😱
😂
😡

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.