Uyanış: Büyük Selçuklu 34.Bölüm Fragmanı

Uyanış: Büyük Selçuklu 34.Bölüm Fragmanı yayınlandı, Uyanış: Büyük Selçuklu dizisinin yeni bölümü olan 34.Bölümünde neler olacak? Uyanış: Büyük Selçuklu dizisinin yeni bölümü olan 34.Bölümünü pazartesi akşamları TRT 1 ekranlarından izleyebilirsiniz.

Zübeyde’nin takipleri netice vermiş ve Nizamülmülk, Sabbah ile görüşmekten gelen Tacülmülk’ü kıstırmıştı. Tacülmülk’ün ihaneti açığa çıkacak mıdır? Yoksa Tacülmülk, Nizamülmülk’ün elinden kurtulmayı başaracak mıdır?
Mitras’ın pususunu önceden öngörüp tedbir alan Melikşah, kendisine tuzak kuran Mitras’ı alt edip onu yakalamayı başaracak mıdır? Ayrıca Mitras’ın esir ettiği Ali’yi kurtarabilecek midir?
Öte yandan Hasan Sabbah’ın kendisine haber göndermesiyle, Başulu’nun vaziyetini öğrenen Başulu’nun kardeşi Kıpçak Beyi Baturalp, Kınık Obası’na yakın bir yerde otağını kuracaktır. Başulu’nun yıllarca yaşadığı sıkıntılardan ötürü Sultan Melikşah’ı suçlayan Baturalp’ın gelişi nelere sebebiyet verecektir?
Diğer taraftan yeğenleri Tapar ile Sencer’in veliahtlık hususunda Başulu’nun çocukları oldukları için hiç hesaba katılmadığını düşünen Baturalp, Melikşah’ın veliaht olarak Berkyaruk’u seçmesi kararına nasıl bir tepki verecektir?
Baturalp, Sencer’i veya Tapar’ı veliaht tayin ettirebilecek midir? Başulu’yu Kıpçak Diyarı’na götürecek midir?

Uyanış: Büyük Selçuklu dizisinin yeni bölümü olan 34.Bölümünü HD ve tek parça olarak TRT 1’den izleyebilirsiniz. Uyanış: Büyük Selçuklu Son Bölüm Full HD Tek Part İzle. Uyanış: Büyük Selçuklu dizisi yeni bölümleriyle pazartesi akşamları 20:00 de TRT 1’de...

VİDEOYA YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Benzer Videolar