Uyuşturucu krizine giren şahıs bir türlü ayıltılamadı

Uyuşturucu krizine giren şahıs bir türlü ayıltılamadı

Aydın'da uyuşturucu aldıktan sonra krize giren bir genç sokak ortasında sızıp kaldı.

Aydın'da uyuşturucu aldıktan sonra krize giren bir genç sokak ortasında sızıp kaldı. Mahalle sakinleri şahsı ayıltabilmek için üzerine su döküp yardımcı olmak istedi. Ancak uyuşturucu madde aldığı belirtilen şahıs bir türlü ayılamazken, her gün benzer manzaraları yaşamaktan sıkılan mahalle sakinleri yetkililerden yardım istedi.

İlginç olay Efeler İlçesi Ilıcabaşı Mahallesi'nde yaşandı. Mahallenin arka taraflarında uyuşturucu madde aldığı belirlenen 25 yaşlarındaki bir şahıs, Cennet Parkı önüne geldiğinde yol ortasında uyuşturucunun etkisi ile sızıp yere yığıldı. Araç trafiğine açık olan yerde yola yatan şahsı ayıltmak için uğraşan mahalle sakinleri bir türlü başarılı olmadı. Ayılıp daha güvenli bir bölgeye gideceği düşüncesi ile üzerine su dökülen şahıs bir türlü aldığı uyuşturucu maddenin etkisinden kurtulamayınca bir süre yol ortasında hiçbir şeyden habersiz şekilde yatıp kaldı.

Çevredeki vatandaşların ve özellikle çocukların şaşkın bakışları arasında uyuşturucu komasına giren şahsın ibretlik hali objektiflere bu şekilde yansıdı. Bazı vatandaşlar gencin durumunu acıyıp üzülürken, bazı vatandaşlar ise mahallenin adının sürekli uyuşturucu ile anılmasından ve mahallede uyuşturucu madde temin edilip içilmesinden dert yandı.

Uyuşturucu krizine giren şahıs bir türlü ayıltılamadı

Uyuşturucu krizine giren şahıs bir türlü ayıltılamadı

İHA

Kaynak:Haber Kaynağı

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
👏
👎
😍
😥
😱
😂
😡

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.