Üzümlü Bulanık Köyü

Üzümlü Bulanık Köyü

Bulanık Köyü Haberleri, Üzümlü Bulanık Köyü Güncel Son Dakika Gelişmeleri, Bulanık Köyü İle İlgili Tüm Video, Fotoğraf Ve Haberler, Erzincan Köyleri Arasında Yer Alan Bulanık Köyünde Vefat Edenler, Köyün Eski Adı Haberimizde.

Üzümlü Bulanık köyü düğünleri, gelenek ve görenekleri, düğün videoları, Bulanık köyü son dakika gelişmeleri, Bulanık köyüne özgü yemekler, Üzümlü Bulanık köyünün tarihi, Bulanık köyü nerede, hangi il ve ilçeye bağlı, Bulanık köyüne ait haberler, son dakika gelişmeleri, tüm resim ve videoları bu haberimizde.

Bulanık, Erzincan ilinin Üzümlü ilçesine bağlı bir köydür. Yolunuz doğu anadolu bölgesine düşer ve bu köyün yakınlarından geçiyorsanız Bulanık Köyü Resimleri ve Bulanık köyü videoları sizin de ilginizi çekebilir.

Üzümlü Haber ile ilgili web sitesi ve uygulamalar hangileridir. doğu anadolu yöresine özgü haber kanalı var mı? Üzümlü Erzincan Arası Kaç Km? Üzümlü Hava Durumu? Erzincan Köyleri ve Üzümlü Köyleri ni merak ediyorsanız doğru adrestesiniz demektir.

İnternetten araştırma yapıyor memleketinizdeki ünlü sanatçı ve futbolcular kimler diye merak ediyorsanız ve Erzincanlı iseniz Erzincan Doğumlu Ünlüler e göz atmak yararınıza olacaktır. Erzincanlı Ünlüler arasında Üzümlü Bulanık Köyünde doğan biri var mı? Üzümlü Doğumlu Ünlüler Kimler?

Bulanık, Erzincan'a 35 km, Üzümlü'ye 20 km mesafede olan 21 nüfuslu, Üzümlü ilçesine bağlı bir köydür.

İlgili Haberler
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
👏
👎
😍
😥
😱
😂
😡

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.