Vakfıkebir Çavuşlu Köyü Video

Çavuşlu, Trabzon ilinin Vakfıkebir ilçesine bağlı bir mahalledür. Trabzon iline 55 km, Vakfıkebir ilçesine 10 km uzaklıktadır.Mahalleye ilk yerleşimin sınırlı kaynaklardan edinilen bilgilere göre tahmini 1830'lara kadar inmektedir. Mahallenin adının nered

Çavuşlu, Trabzon ilinin Vakfıkebir ilçesine bağlı bir mahalledir. Yolunuz karadeniz bölgesine düşer ve bu köyün yakınlarından geçiyorsanız Çavuşlu Köyü Resimleri ve çavuşlu köyü video sizin de ilginizi çekebilir.

İnternetten araştırma yapıyor memleketinizdeki ünlü sanatçı ve futbolcular kimler diye merak ediyorsanız ve Trabzonlu iseniz Trabzon Doğumlu Ünlüler  e göz atmak yararınıza olacaktır. Trabzonlu Ünlüler arasında arsin Çavuşlu Köyünde doğan biri var mı? Vakfıkebir Doğumlu Ünlüler Kimler?

Vakfıkebir Haber ile ilgili web sitesi ve uygulamalar hangileridir. Karadeniz yöresine özgü haber kanalı var mı? Vakfıkebir-Trabzon Arası Kaç Km? Vakfıkebir Hava Durumu? Trabzon Köyleri ve Vakfıkebir Köyleri ni merak ediyorsanız doğru adrestesini demektir.

Eğer köyünüzün bilgileri eksik veya yanlış ise Köy Bilgilerini Güncelle

Çavuşlu, Trabzon ilinin Vakfıkebir ilçesine bağlı bir mahalledür. Trabzon iline 55 km, Vakfıkebir ilçesine 10 km uzaklıktadır.

Mahalleye ilk yerleşimin sınırlı kaynaklardan edinilen bilgilere göre tahmini 1830'lara kadar inmektedir. Mahallenin adının nereden geldiği hakkındaki bilgi yoktur. Eski ismi Pendar'dır.

Mahallenin iklimi, Karadeniz iklimi etki alanı içerisindedir. Mahallenin ekonomisi tarım ve hayvancılığa dayalıdır.

Mahallede ilköğretim okulu vardır. Mahallenin içme suyu şebekesi ve kanalizasyon şebekesi yoktur. PTT şubesi yoktur ancak PTT acentesi vardır. 

Sağlık ocağı ve sağlık evi vardır. Sağlık ocağında bir kadrolu ebe görev yapmaktadır. Mahalleye ulaşımı sağlayan yol asfalt olup mahallede elektrik ve sabit telefon vardır.

VİDEOYA YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Benzer Videolar