Vali Demirtaş: "Cesur olun, asla korkmayın"

Vali Demirtaş: "Cesur olun, asla korkmayın"

Adana Valisi Mahmut Demirtaş, eşi Beyhan Demirtaş ile birlikte, Gençlik ve Spor Bakanlığı'nca bu yıl ikinci kez düzenlenen, yerli ve yabancı ülkelerdeki...

Adana Valisi Mahmut Demirtaş, eşi Beyhan Demirtaş ile birlikte, Gençlik ve Spor Bakanlığı'nca bu yıl ikinci kez düzenlenen, yerli ve yabancı ülkelerdeki gönüllü gençlerin sağlık hizmetlerine destek ve sosyal hizmetlere katılımını amaçlayan "Damla" projesi kapsamında, huzurevindeki yaşlılara verilen kahvaltıya katıldı.

Kahvaltı programında, "Sağlık ve sosyal hizmetlerde gönüllü olun, her yaştan insan mutlu olsun" sloganıyla projeye üye toplayan ve destek veren gönüllü gençlere hitabeden Vali Demirtaş, "Damla" üyesi gençlere "cesur olun, asla korkmayın" mesajı verdi. Vali Demirtaş, "Siz yaptığınız işe inanırsanız, cesaretle çalışırsanız, korkmadan ilerlerseniz Allah'ın izniyle karşınızda kimse duramaz" dedi.

Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü ile Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü yetkililerinin de katıldığı kahvaltı programı, projeye desteklerinden dolayı Vali Demirtaş'a teşekkür plaketi takdim edilmesiyle son buldu.

Vali Demirtaş: "Cesur olun, asla korkmayın"

Vali Demirtaş: "Cesur olun, asla korkmayın"

İHA

Kaynak:Haber Kaynağı

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
👏
👎
😍
😥
😱
😂
😡

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.