Vali Günaydın’dan Polise Destek Ziyareti

Vali Günaydın’dan Polise Destek Ziyareti

Isparta Valisi Şehmus Günaydın beraberinde İl Emniyet Müdürü Halil Turan Erol ile Çevik Kuvvet Şube Müdürlüğünü ziyaret ederek, polislerle bir araya...

Isparta Valisi Şehmus Günaydın beraberinde İl Emniyet Müdürü Halil Turan Erol ile Çevik Kuvvet Şube Müdürlüğünü ziyaret ederek, polislerle bir araya geldi.

İstanbul'da meydana gelen terör saldırısında 36 mensubunu şehit veren Çevik Kuvvet Polislerine başsağlığı dileyen Isparta Valisi Şehmus Günaydın, ziyaretinde polislerle bir süre sohbet etti. Vali Günaydın burada yaptığı konuşmada "Başta şehit ailelerimiz olmak üzere sizlere ve tüm milletimize başsağlığı, yararlılarımıza da acil şifalar diliyorum. Tüm şehitlerimize Allah'tan rahmet ailelerine, milletimize ve teşkilatımıza sabırlar diliyorum" dedi.

Bu saldırıların Türk milletini yıldırmayacağını kaydeden Vali Günaydın, "Biz Türk milleti olarak bu toprakları vatan edindiğimiz günden beri aynı hainliklerle aynı alçaklıklarla birçok kez karşılaştık ve hepsinden Allah'ın izniyle galip çıktık. Bu mücadeleden de galip çıkağız ondan yana hiç şüpheniz olmasın. Hepimizin ortak amacı bu hainleri biran önce temizleyerek ülkemizi huzura ve güvene kavuşturmak. Bunda da en büyük görev sizlere düşüyor."

Çevik Kuvvet polislerine çalışmalarında başarılar dileyen Vali Günaydın, ziyaret sonrasında polislerle hatıra fotoğrafı çektirdi.

Vali Günaydın’dan Polise Destek Ziyareti

Vali Günaydın’dan Polise Destek Ziyareti

İHA

Kaynak:Haber Kaynağı

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
👏
👎
😍
😥
😱
😂
😡

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.