Vali Su’dan Sahil Güvenlik Akdeniz Bölge Komutanlığı’na ziyaret

Vali Su’dan Sahil Güvenlik Akdeniz Bölge Komutanlığı’na ziyaret

Mersin Valisi Ali İhsan Su, Sahil Güvenlik Akdeniz Bölge Komutanlığı'na iadeyi ziyarette bulunarak, Sahil Güvenlik Komutanı Albay Fatih Erhan ile bir araya...

Mersin Valisi Ali İhsan Su, Sahil Güvenlik Akdeniz Bölge Komutanlığı'na iadeyi ziyarette bulunarak, Sahil Güvenlik Komutanı Albay Fatih Erhan ile bir araya geldi.

Vali Su'ya, Sahil Güvenlik Akdeniz Bölge Komutanlığı ziyaretinde, İl Jandarma Komutanı Albay Yusuf Ziyaeddin Cavlak ve İl Emniyet Müdürü Mehmet Şahne de eşlik etti. Ziyarette Vali Su, karşılama mangası ile askeri personeli selamladıktan sonra Komutanlık Şeref Defteri'ni imzaladı. Daha sonra makama geçen Su'ya, Albay Erhan tarafından Sahil Güvenlik Akdeniz Bölge Komutanlığı'nın yürüttüğü çalışmalar hakkında bilgi verildi.

Sahil Güvenlik Komutanlığı personeline çalışmalarında başarılar dileyen Vali Su, komutanlığa bağlı TCSG-704 Yaşam Gemisi'nde de incelemelerde bulundu. Su, geminin yapısı, teknolojik donanımı ve görev aldığı faaliyetler hakkında Gemi Komutanı Binbaşı Hüseyin Ünver'den bilgi aldı.

Binbaşı Ünver, Suriye sınırından Muğla sınırına kadar yaklaşık bin 200 kilometrelik alanda görev icra etmek üzere Mersin'de görev alan "Yaşam Gemisi'nin, kesintisiz 8 gün boyunca denizde kalarak 3 bin deniz mili yol kat edebildiğini söyledi. Ünver, 90 metre uzunluğundaki geminin arama kurtarma merkezi, helikopter platformu ve yangın söndürme sistemleri dışında acil tıbbi müdahale odası ve ekibi, dalgıç personeli gibi denizde hayat kurtarma yeteneğine de sahip olduğunu kaydetti.

Vali Su’dan Sahil Güvenlik Akdeniz Bölge Komutanlığı’na ziyaret

Vali Su’dan Sahil Güvenlik Akdeniz Bölge Komutanlığı’na ziyaret

İHA

Kaynak:Haber Kaynağı

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
👏
👎
😍
😥
😱
😂
😡

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.