Vali Ünlü futbolculara kendi eliyle baklava ikram etti

Vali Ünlü futbolculara kendi eliyle baklava ikram etti

Iğdır şehir stadyumunda Aras spor yönetimi ve futbolcular ile bir araya gelen Iğdır Valisi Enver Ünlü takımın sorunlarını dinleyip çeşitli incelemelerde...

Iğdır Valisi Enver Ünlü, Aras Spor futbolcularını ziyaret etti.

Iğdır şehir stadyumunda Aras spor yönetimi ve futbolcular ile bir araya gelen Iğdır Valisi Enver Ünlü takımın sorunlarını dinleyip çeşitli incelemelerde bulundu.

Oyuncuları antrenman yaptığı esnada ziyaret eden Vali Ünlü bir süre oyuncular ile sohbet etti. Daha sonra konuşan Ünlü, takıma moral ve hayırlı olsun ziyareti yaptıklarını belirterek, "Başkanımız, hocamız, antrenörümüz ve değerli futbolcularımızla beraber Iğdır Aras spora yeni sezonda başarılar dilemek için geldik. Güzel galibiyetle güzel başlangıç yaptılar bizleri gururlandırdılar" dedi.

Vali Ünlü, "Güzel genç moralli bir takımız var hocamızda çok azimli istekli inşallah bu sene başaracağız. Bal liginden bir üst lige 3.lige çıkacağız. Ben ümitliyim takım kenetlenmiş şehirde kenetlenmiş büyük destek veriyor. Bizlerde valilik olarak her türlü desteği vereceğiz. Spor camiası takımızın arkasında. Zaten Iğdır, sporu ve sporcuyu seven bir şehir. Asıl ferdi sporlarda daha başarılıyız. Aynı başarıyı takım sporlarında da inşallah göstermeyi arzuluyoruz inşallah bu sene bu şanssızlığımızı kırıp her sene şampiyonluğa oynayıp son maç da kaybettiğimiz fırsatı inşallah bu sene yakalayacağız ben ümitliyim. Gençlik spor müdürlüğümüz, basın camiası, bütün kamuoyu, iş adamlarımız, STK'larımız herkes Iğdır sporumuzla birlikte inşallah. Bu birlik ve beraberlik arzusu içerisinde ben Iğdır'ımızın bir üst lige çıkacak potansiyeli barındırdığını düşünüyorum" dedi.

Ziyaret Vali Ünlü "nün oyunculara baklava ikram etmesi ve hatıra fotoğrafı çekilmesi ile son buldu.

Vali Ünlü futbolculara kendi eliyle baklava ikram etti

Vali Ünlü futbolculara kendi eliyle baklava ikram etti

İHA

Kaynak:Haber Kaynağı

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
👏
👎
😍
😥
😱
😂
😡

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.