Vali Yardımcısı Sinan’dan Resim Sergisi

Vali Yardımcısı Sinan’dan Resim Sergisi

Amasya Vali Yardımcısı Nevzat Sinan, 12-22 Haziran Amasya Uluslararası Atatürk Kültür ve Sanat Festivali kapsamında "Atatürk'ün İzinde Adım Adım Anadolu"...

Amasya Vali Yardımcısı Nevzat Sinan, 12-22 Haziran Amasya Uluslararası Atatürk Kültür ve Sanat Festivali kapsamında "Atatürk'ün İzinde Adım Adım Anadolu" adlı progravür resim sergisi açtı.

Hazeranlar Konağı'ndaki serginin açılışına Vali Salih Işık, Amasya Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Metin Orbay, Baro Başkanı A. Melik Derindere, diğer yetkililer ve vatandaşlar katıldı. Nevzat Sinan, sergiyi dolaşan Vali Işık ve beraberindekilere eserleri hakkında bilgi verdi.

12-22 Haziran tarihlerinin Amasya ve Türkiye için çok önemli günler olduğuna değinen Vali Işık da, "Bizler bu haftayı kültürel ve sanatsal açıdan güzel etkinliklerle kutluyoruz. Festivalimizde bağımsızlığa, özgürlüğe ve insanlık barışına katkı sağlamayı amaçlıyoruz. Meslektaşımız, Vali Yardımcımız Nevzat Sinan beyin de çalışmış olduğu illerin izlerini hissettirme adına güzel resim çalışmaları var. Kendisi uzun yıllar devletimize, milletimize hizmet etmiş bir meslektaşımız. Kendisini bu anlamlı çalışmasından dolayı tebrik ediyorum" diye konuştu.

Vali Yardımcısı Sinan’dan Resim Sergisi

Vali Yardımcısı Sinan’dan Resim Sergisi

İHA

Kaynak:Haber Kaynağı

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
👏
👎
😍
😥
😱
😂
😡

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.