Vali Yıldırım’dan Zafer Bayramı mesajı

Vali Yıldırım’dan Zafer Bayramı mesajı

Muş Valisi Aziz Yıldırım, 30 Ağustos Zafer Bayramı münasebetiyle bir mesaj yayımladı.

Muş Valisi Aziz Yıldırım, 30 Ağustos Zafer Bayramı münasebetiyle bir mesaj yayımladı.

30 Ağustos'un önemine vurgu yapan Vali Aziz Yıldırım, 30 Ağustos zaferinin, Türk milletini yok etmeye çalışan işgal güçlerinin haksızlıklarına, yoksulluğa ve tüm olumsuzluklara karşı aziz milletimizin Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk önderliğinde tüm dünyaya "Türk milleti bağımsızdır ve bağımsız kalacaktır, ay yıldızlı bayrağımız milletimiz var oldukça gökyüzünde dalgalanacaktır" diye haykırdığı, aziz milletimizin şanlı zaferi olduğunu söyledi. Vali Yıldırım, "Tarih boyunca manda ve himayeyi kabul etmemiş bir millet olarak, onurlu ve haklı davamızda her şey bitti, tükendi denildiği zamanda adeta yeniden doğduk. Vatan sevgisinin, bağımsızlık duygusunun sayısal, maddi değerlerden daha güçlü olduğunu tüm dünyaya göstererek adeta destan yazdık" dedi.

"Kurtuluş Savaşı'nda genç, yaşlı demeden her fert asker olarak cephede yer aldı. İnsanımız şehit olmak üzere cepheye koştu" diyen Vali Yıldırım, şunları kaydetti:

"Düşmanın imkânlarına karşı imanımızı ve vatan sevgimizi ortaya koyduk. Nitekim haklı davamızda zaferi elde ettik. Vatan sevgisi ve bağımsızlık duygusu genetik kodlarımızda yer almaktadır ve bu kodlar mutasyona uğramamıştır. Nitekim 15 Temmuz günü düşman işgaline ve hainlerin darbe girişimine karşı geçit vermedik. Bu toprakların ilelebet bizim olduğunu tüm dünyaya tekrar ispatladık. Bu duygularla, bizlere bu büyük zaferi armağan eden cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ü, silah arkadaşlarını, İstiklal Savaşı ve 15 Temmuz kahramanlarını, kanlarıyla canlarıyla bu toprakları vatan yapan aziz şehitlerimizi rahmet ve minnetle, gazilerimizi şükranla anıyor, vatandaşlarımızın 30 Ağustos Zafer Bayramı'nı kutluyor, sevgilerimi sunuyorum."

İHA

Kaynak:Haber Kaynağı

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
👏
👎
😍
😥
😱
😂
😡

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.